İşte Kadınların Zevk Noktaları

Kadın ve erkeğin cinsel doğası farklı olduğundan dolayı zevk noktaları da farklıdır. Özellikle kadınlarda vücudun birçok bölgesinde bulunan zevk noktaları vardır

İnsan vücudunda binlerce sinir hücresi ve bu hücrelerin yoğun olarak barındığı bölgeler vardır. Bu bölgeler uyarılmaya müsaittir. Uyarımın fazla olduğu bu bölgelere dokunulduğunda veya temas edildiğinde kişisel bir hoşnutluk veya zevk hissedilir.

Hem erkekte hem de kadında vücudun çeşitli yerlerinde zevk noktaları vardır. Çiftler bu zevk noktalarına dokunarak partnerinin uyarılmasını sağlar ve doyurucu bir seks deneyimi yaşatır. Özellikle kadınlarda vücudun birçok bölgesinde bulunan zevk noktaları vardır.

İşte Kadınların Zevk Noktaları...

Kadınlar hassas ve kutsal bir doğaya sahiptirler. Neslin devamını sağlamak ve bunun yanında düzeni de kontrol etmek gibi bir mizacı vardır.

Bir kadın doğumundan ölümüne kadar her yaşta hayatın farklı rollerinde yaşamını sürdürür. Kadının bu rollerin dışında yaşamın her tadını almak isteyen ve cinsel olarak da var olmak isteyen tarafı da vardır.

Bu yüzdendir ki kadınlarda erkeklere oranla çok daha fazla zevk noktası bulunur. Peki bu zevk noktaları denilen hadise nedir.  Kadınlardaki zevk noktaları aslında sinir uçlarının fazlaca olduğu bölgelerdir. Bu bölgelere ”erojen bölge” de deniliyor.

Partnerin kadının zevk noktalarını keşfedip o noktalara özel ilgi göstermesi kadında orgazm yaşanması ihtimalini güçlendirir. Ön sevişme sırasında partnerin özellikle zevk noktalarını uyarması sonucunda çift olarak doyurucu bir seksi deneyimleyebilirsiniz.

1. Saçlar

Kadınların zevk noktalarından ilki saçlardır. Kadınların saç köklerinde binlerce sinir hücresi bulunuyor. Bu sinir hücreleri ise uyarıma oldukça açıktır.

Partnerin kadının saçınızı şefkatle okşaması ve koklayarak içine çekmesi durumunda kadın oldukça zevk alır. Kadınlarda saçın uzun veya kısa olması fark etmeksizin partnerin saç diplerine masaj yaparak veya saçları okşayarak kadınını uyarması halinde çift olarak oldukça zevkli ve romantik bir his yaşanır.

2. Boyun

Bir diğer önemli zevk noktası ise boyundur. Boyun beyin ile vücut arasındaki bir köprü konumundadır. Bu yüzden cinsel dürtülerin geçişinin sağlandığı ve sinir uçlarının bolca bulunduğu erojen bir bölgedir. Bir kadının saçını okşarken diğer yandan da boynuna küçük öpücükler kondurmak kadınınızı harekete geçirecektir.

Ayrıca ön sevişme sırasında partnerin kadının boynuna dili ile dokunması, ellerini boynunda gezdirmesi, boyundan gelen güzel kokuyu içine çekmesi ve yumuşak öpücükler kondurması kadına büyük zevk verir. Sadece dikkat edilmesi gereken boyun hassas bir deri yapısına sahip olduğu için emerek ya da dişleyerek öpme eğiliminde bulunmamak.

Aksi halde o bölgede morarmalar veya kanamalar meydan gelebilir. Eğer ufak ve hassas hareketlerde kadınınızın boynunu uyarırsanız sekse çok daha kolay hazırlayabilirsiniz.

3. Sırt

Partnerlerin kadınlarda atladığı zevk noktalarından biri sırttır. Kadınlar sırt bölgesinden oldukça tahrik olurlar. Partnerin kadının sırt kısmına masaj yaparak yumuşatması ile kadın kendini erkeğin ellerine bırakır.

Bu rahatlama hissi ile kadının sırtının ufak ve ritmik dokunuşlar ile öpülmesi veya hafif ısırılması kadını ciddi oranda uyaracaktır. Ardında tahrik edici dokunuşlar ve tensel temas ile oldukça yoğun bir zevk alınır.

4. Dudaklar

Kadınlarda en çok tahrik olunan bölgelerden biri dudaklardır. Oldukça hassas olan ve uyarılmaya müsait olan dudaklar, aynı zamanda zevk noktalarından biridir. Kadınlarda dudaklar sadece öperek uyarılmaz.

Parmak uçları ile ufak dokunuşlar, dil ucunun dudak çevresinde ve dudaklar gezdirilmesi, yüzün belli belirsiz dudaklara değdirilmesi, dudaklara yaklaşarak kesik kesik verilen nefesler veya söylenen sözler kadında müthiş bir uyarım sağlar. Bu aşamada sert ve yumuşak öpücükler, tutkulu bir biçimde öpüşmenin de yolunu açar.

5. Göğüs Uçları

Kadınlardaki meme uçları en büyük zevk noktalarından biridir. Kadın bedeni tahrik olduğunu meme uçlarının şişip kızarması ile gösterir.

Bu yüzden kadının göğüs uçlarını, gerek ön sevişme sırasında gerekse orgazm sırasında uyararak tahrik edebilirsiniz. Göğüs uçlarını dilinizi dokundurmak, ufak ufak öpmek, parmak uçlarınız ile okşamak veya emmek sureti ile uyarabilirsiniz.

Ayrıca orgazm sırasında göğüs uçlarını sıkmak veya hafif dişlemek bazı kadınlarda güçlü orgazmlar sağlıyor.

6. Popo

Kadınlarda kalça bölgesi ve popo iyi bir zevk noktasıdır. Popo bir erojen bölge olduğundan dolayı seks sırasında dokunulması kadının hazzını arttırır.

Seks sırasında okşanması, hafif masaj yapılması veya sıkılması ile kadının haz duygusu yükselir. Bunun yanında ön sevişmede poponun öpülmesi, dilin hafif dokunuşlar ile popo üzerinde gezdirilmesi, küçük ısırıklar kadını oldukça tahrik edecektir.

7. U Noktası

U noktası denilen bölge idrar yolunun iki yanında bulunan hassas dokulardır. Bu bölgeye el veya dil ile temas ile kadın büyük hazza ulaşır.

Çoğu insanın bilmediği bu bölge büyük bir zevk noktasıdır. Oral seks sırasında el veya dil ile bu bölgenin uyarılması hem vajinal hem de klitoral orgazmın meydan gelmesini sağlar. Eğer çift olarak mükemmel bir seks deneyimi yaşamak istiyorsanız kadınınızın U noktasını hemen keşfedin.

8. G Noktası

G noktası hala varlığı tartışılan bir noktadır. Kadınlarda vajinanın üst duvarında girişten yaklaşık olarak 4 santimetre sonrasında olduğuna inanılır.

Bu G noktasına dokunulduğunda kadınların prostat bölgesine dokunulduğu ve bu bölgede yoğun oranda sinir uçları olduğu söylenir. Gerek mastürasyon yaparken gerek de oral seks sırasında kadında bu noktaya temas edildiğinde yoğun haz alındığı biliniyor.

G noktası her kadının kendi vücudunda keşfetmesi gereken bir yerdir. Bu sayede partnerinizi de bu nokta ile tanıştırarak uyarımını beraber sağlayabilirsiniz. G noktasının el, dil, herhangi bir seks oyuncağı veya cinsel organ ile uyarımı ile kadın oldukça büyük bir zevk duyacaktır. G noktası yeterince uyarıldığında klitoral orgazm da yaşanır.

9. Klitoris

Kadınlarda cinsellik merkezi ve en büyük zevk noktasıdır. Kadın vücudunda meydana gelen iki orgazmdan biri klitorisin uyarılması ile gerçekleşir.

Klitoris; üstte ve yanlarda iç dudaklarla çevrilidir, alt kısmında idrar deliği bulunur ve bunun altında da vajina girişi vardır. Bu bölgeyi el, dil veya cinsel organ ile uyarabilirsiniz.

Bir kadında iyice uyarılmış klitoris üst üste defalarca orgazm olunmasına olanak sağlar.Üstelik klitoral orgazm vajinal orgazmı da tetikler ve oldukça yoğun bir orgazm yaşanır. Kadınlarda klitorise nasıl davranacağını bilen partner iyi bir seksin de kapısını arayabilir. (evdesifa.com)

 

YORUM YAP
YORUMLAR