Erkek arkadaşınız sizden ayrılmak istiyorsa nasıl davranır?

Okulda çıktığınız çocuk, iş yerindeki sevgiliniz veya 15 yıllık kocanız...Yaşı, işi ve ilişkinin türü fark etmeksizin, tüm erkekler aşkları bitince aynı şekilde davranır, aynı şeyleri yaparlar.

Ayrılmak isteyen erkek neler yapar?

1-Size olan sevgisini eskisi kadar sık dile getirmiyorsa

Erkekler hayran ve aşık olduğu kadına hiçbir zorlama olmadan bu aşklarını itiraf ederler. Çoğu Türk erkeği ’’seni seviyorum’’ cümlesini az kursa da, bu aşklarını farklı yolla ifade ederler. Gerek sözle, gerek davranışla bu sevgi ifadelerini daha az görmeye başladıysanız, ilişkiden soğumaya başlamış bir erkekle birlikte olduğunuzu kabullenmeniz gerekir.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

2-Yanınızda diğer kızlar hakkında rahat yorumlar yapmaya başladıysa

Elbette medeni bir ilişkide diğer insanlar hakkında ölçülü konuşma ve değerlendirmeler yapılabilir. ’’Güzel kız’’,’’Sevimli birisi’’ v.b cümleler konuşma olağanlığı içinde her zaman olabilir. Ancak, sevgiliniz diğer kadınlar hakkında saygı ölçülerini aşan tarzda yorumlar yapıyorsa ve bunu sıkça dile getirmeye başladıysa,gözü ve gönlü dışarıya meyletmiştir.

3-Sizinle konuşmaya hevesli değilse

Nerede o sizi eğlendiren, güldüren adam? Kimdi o sizi anlamak için dikkatle dinleyen adam? Bu erkek gitti ve yerine,basit cümleler kuran, sıradan şeyler konuşan birisi geldiyse, sizinle konuşacak hevesi  kalmamış demektir.

4-Beden dili sizden uzaklaştığını gösteriyorsa

Çoğu zaman sözlerden çok beden dili ele verir insanı...Ayrılmak isteyen erkeklerin de beden dilinden,n e demek istedikleri kolayca anlaşılabilir.

Danışmanlık yaptığım insanların beden dilinden gerçekten yardım almaya istekli olup olmadıklarını anlamam çok uzun sürmez.Sona gelinmiş bir evlilik veya flörtte de, beden dili söylenmeyenleri söyler.

Otururken sizden uzakta olması,konuşurken göz teması kurmaması,iki kolunu kapatması,ortamdaki başka şeylerle ilgilenmesi,sevgilisinden veya eşinden soğuyan bir erkeğin en tipik beden dili yansımalarıdır.

5-Buluşma saatlerinizi unutmaya başladıysa ve zamanında gelmiyorsa

Bazı nedenlerden dolayı buluşmaya geç gitmek her insanın başına gelebilecek bir talihsizliktir. Sürekli buluşmaya geç gelmek, hep bir bahane bulmak ise asla bir talihsizlik değildir.Buluşmaya geç gelmekten daha vahim olanı ise, unutmaktır.Bir seferden fazla buluşmayı unutan bir erkeği sizinde unutmanız gerekir.

6-Arkadaş muamelesi yapmaya başladıysa

Size diğer arkadaşlarına davrandığı gibi davranmaya, onlarla konuştuğu gibi konuşmaya başladıysa, sizi konumlandırdığı yer de normal arkadaşlıktır.

7-Sosyal medyada geçirdiği zaman arttı veya aktiviteleri farklılaştıysa

Facebook,Twitter,Google+ gibi sosyal medya ortamlarında geçirdiği sürenin arttığını gözlemliyorsanız veya sürekli yeni insanlarla (özellikle kadınlarla) iletişim ve arkadaşlık kurduğunu fark ediyorsanız,bir arayıştan söz edilebilir.Sosyal medyada geçirilen süre ve paylaşımlar,bir ilişkiden soğuyan erkeği ele veren bilinç dışı yansımaların en büyük kanıtlarıdır.

8-Sürekli sorgulamaya başladıysa

Daha birkaç hafta öncesine kadar makyajınızı, giyim tarzınızı, kilonuzu sorun etmeyen hatta bu konularda size methiyeler düzen erkek gitti ve yerine sürekli bunları sorgulayan, hata ve kusur arayan birisi geldiyse, bu erkek sizden uzaklaşmaya başlamıştır. İnsanlar duygusal ve düşünsel uzaklaşmalarını fiziksel ve görsel şeyleri bahane ederek dile getiriler.

9-Cinsellikten soğuduysa

Cinsel performansını ve sekse hevesini bildiğiniz adam sürekli bir şeyleri bahane edip sizinle sevişmekten kaçınmaya başladıysa ya da, seviştiğinde sıradan bir cinsellik oluyorsa bu erkeksizden kaçıyordur aslında...Erkeklerin bir evlilik veya ilişkiden soğuduğunu gösteren en önemli göstergelerden birisi cinsel performanstaki düşüştür.

10-Hakaret etmeye ve aşağılamaya başladıysa

Artık gelinebilecek en son nokta...Diğer tüm nedenlerden daha kötü ve yaralayıcı bir nedendir aşağılama.Değerlerinize,kişiliğinize saygı duyan birisinin sudan sebeplerle size hakaret etmesi,yargılaması ve aşağılaması o erkeğin çoktan kafasında ilişkiyi bitirdiğini gösterir.

Yazıyı bitirirken bir şeye dikkatinizi çekmek isterim;Bu davranışların her biri dönem dönem  erkek tarafından sergilenebilir.O anki psikoloji,stres durumu,maddi konular,ailesel problemler v.d nedenler herkesi olumsuz etkiler.Anlık ve geçerli nedeni olan davranışlara bakıp ilişkinizi ve partnerinizi yargılamayın.Bu davranışların birçoğu sürekli şekilde birlikte olduğunuz erkek tarafından yapılıyor ise, ancak o zaman biten bir aşktan söz etmek mümkün.

YORUM YAP
YORUMLAR