Kadınlar dikkat! İç çamaşırı trendlerinde rahatlık ön planda

Kadınlar için iç çamaşırı en az diğer parçalar kadar önemlidir. İç çamaşırı trendlerini de diğer trendler gibi yakından takip edenler için sezonun öne çıkan iç çamaşırı trendlerini derledik.

Tangalar ve destekli sütyenlere veda etmenin vakti geldi. İç çamaşırlarında klasik fantezi modeller yerini daha rahat ve havalı modellere bırakıyor. İşte bu sezon yükselen 5 iç çamaşırı trendi:

Sütyen ve crop top karışımı, Coachella festivallerinin vazgeçilmezi braletler artık sütyenlerin yerini alıyor.

Makyajda ve kıyafetlerdeki "nude" trendi iç çamaşırlarında da kendini gösteriyor.

Sporcu sütyenlerini sadece spor yaparken giyebileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Artık günlük spor kıyafetlerinizin içine giyeceğiniz sporcu sütyeniyle rahat edebilirsiniz.

Destekli sütyenlerin ağırlığından bıktıysanız yumuşak silüeti ve telsiz oluşuyla üçgen sütyenler size ilaç gibi gelecek. Hem son derece seksi, hem de çok pratik.

Gecelikler artık sokaklara taşındı. Gecelik elbiseler ve pijama takımları hala sokak stilinin sevilen parçaları arasında yer alıyor. Rahatlığından ve seksiliğinden ödün vermeyenler için iyi bir tercih.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR