Erkeklerin seks yaparken sert davranışlar sergilemesi ne anlama gelir?

Erkek arkadaşınız yatakta canavara dönüşüyorsa dikkat! Yatakta size sert davranmasının bir nedeni olabilir!

Bazı erkekleri tanımak için beklemek gerekebiliyor! Neden mi? Yanınızdayken kuzu gibi size narin davranan erkeğiniz yatakta bir canavara dönüşebilir! Dışarıdan oldukça sakin ve sessiz davranan erkek arkadaşınız yatakta saldırgan bir kişiliğe dönüşebilir! Peki cinsellikte sert davranan erkeklerden arkamıza bakmadan kaçalım mı yoksa onu olduğu gibi mi kabul edelim? İşte aklınızdaki tüm soru işaretlerin cevabı...

HAYALLERİNİZDEKİ ERKEK YATAKTA CANAVARA DÖNÜŞÜYORSA...

Hayallerinizdeki gibi bir ilişkiye sahipsiniz. Tüm romantik davranışlar, hediyeler, aşk dolu sözler derken mükemmel ilerleyen ilişkiniz yatağa dayandıysa ve hiç beklemediğiniz bir durumla karşılaştıysanız yaşadığınız bu şok karşısında ne yapacağınızı bilmiyorsanız o halde kafanızı karıştıran bu konuya bir el atalım istedik ve aklınızdaki çılgınca dönen sorulara cevap aradık!

HER ŞEYİN CEVABI FARKLI OLMAK MI?

Partnerinizle cinsel ilişki sırasında farklı davranışlar sergilemesi dikkatinizi çekiyor ve normal hayatta tanıdığınız erkekle örtüşmüyorsa bunun nedenlerinden biri farklılık arayışı olabilir. Ancak bu durumun tek sebebi olarak farklılık denilemez. Yatakta istemediğiniz ve hoşlanmadığınız halde canınız yanıyorsa orda bir durun. Bunun tek nedeni ''Aaa benim aşkım farklılık arıyormuş bende uyum sağlıyayım'' diyemezsiniz. Bazı erkekler geçmişte veya yaşantısında haksızlığa uğradığını bilinç altına yükeleyerek her şeyin hıncını yatakta almak isteyebilirler bu durum bilinç altına kodlar ve acısı yataktan çıkar! Bu tür davranışlar hislerin tercümanı olabilir. 

KORKUP KAÇMALI MI?

Eğerki partnerinizle böyle bir durum varsa ve siz bu durumdan hoşlanıyorsanız karşılık olarak tatmin edilme durumu vardır ve işler biribirine zarar verme boyutuna gelmiyorsa sakıncalı bir durum söz konusu olmayabilir. Çünkü zaman zaman bazı kadınların da kendilerine sert davranılma isteği olabiliyor. Hatta arada sırada sert davranışlar ilişkinin canlı tutulması ve heyecan vermesi açısından denenebiliyor.

erkekler sekste neden şiddet gösterir

AİLENİN PAYI VAR MI?

Anne ve baba ortamında eğerki şiddet içeren durumlara çocuk şahit olmuşsa ve günümüze kadar böyle bir otamın içerisinde büyümüşse ilerki hayatında erkeğin partnerine cinsellikte şiddet göstermesi mümkün olabilir. Aile gerek cinsel hayatta gerek bireysel hayatında oldukça etkili olabilir. İlişki içerisinde yaşanan temel sorunların yatakta intikam alma olarak da algılanması ve şiddet göstermesi nedenlerden biridir. İlişkideki güvensizlik de yatakta cinsel şiddeti tetikleyebilir.

SORUN DURUMUNDAYDA NASIL ÜSTESİNDEN GELİNİR?

Eğerke partnerin yataktaki aşırı davranışlar karşı tarafı olumsuz yönde etkiliyorsa bu duruma çözüm olarak bir uzmandan yardım alınarak cinsellikle gelen şiddetin boyutunun incelenmesi gerekmektedir. 

YORUM YAP
YORUMLAR