Tamer Karadağlı, Nihal Yalçın’la ilgili ilk kez konuştu

Tamer Karadağlı, bu yıl 58'incisi düzenlenen Altın Portakal Film Festivali'nde Nihal Yalçın ile yaşadığı gerginlik hakkında sessizliğini bozdu.

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödül gecesine Tamer Karadağlı ve Nihal Yalçın arasında yaşanan gerginlik damga vurdu. Yalçın'ın konuşma yaptığı esnada sık sık saatine bakan Karadağlı, sosyal medyada gündem oldu.

Nihal Yalçın, Karadağlı'nın ödülü uzatması üzerine "Kim verdi ödülü? Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?" ifadelerini kullandı. Sosyal medya ikiye bölünürken Tamer Karadağlı, 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak yaşananları anlattı.

Karadağlı, şunları söyledi: "Ben farklı yorumları da okudum. Bana çok katılan insan da var. Bu arada şunu da söylemek isterim ben Nihal Yalçın'ı çok beğenirdim, çok başarılı bir oyuncu olduğuna inanıyorum. Fakat bizim oradan ne işimiz olduğunu ben anlamadım. Ödülü verecek olacak bizlersek jüri konuşmayı yapıyor biz ödülü alıp kazanan sanatçıya veriyoruz.

"3 BUÇUK DAKİKA BOYUNCA BEN ARKADA TUZLUK GİBİ DURDUM"

Burada eğer izlerseniz bir hamlede bulunuyorum vermek için başta. Her zaman nasıl yapılır; sahneye çıkılır, ödül alınır, teşekkür edilir, mikrofona geçilir, konuşma yapılır. Genellikle Oscar'da 30-40 saniye kadardır. 3 buçuk dakika boyunca ben arkada tuzluk gibi durdum. 

"BENİM ONUN GECESİNİ ÇALMAK GİBİ BİR DURUMUM YOK"

"Merhaba" yok "teşekkürler" yok... Sanki ödülü ben almışım ya da ben sunucuymuşum, saçma değil mi bu durum?

Söylediği doğru, onun gecesi. Benim onun gecesini çalmak gibi bir durumum yok ki..."

YORUM YAP
YORUMLAR