Kadir İnanır: “Bıraksınlar bu işi”

'Kapı' adlı sinema filmiyle beyazperdeye dönmeye hazırlanan usta oyuncu Kadir İnanır, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı.

Bir ayakkabıcıdan yaptığı alışveriş sırasında objektiflere yansıyan Kadir İnanır, ” Filmimiz yakın zamanda vizyona girecek. İçime sinen bir proje olmasaydı yer almazdım” dedi. Ali Özgentürk’ün 40 yıl aradan sonra söylediği, ”Türkan Şoray, ‘Selvi Boylum Al Yazmalım'ın sonunda Kadir İnanır'a dönmek istedi” çıkışı hatırlatılması üzerine Kadir İnanır, bir hayli sinirlendi.

“BIRAKSINLAR BU İŞİ”

İnanır, ”Bıraksınlar bu işi nereden çıkartıyorlar böyle bir şeyin olduğunu! O filmin her şeyi  Cengiz Aytmatov’a aittir. O film gündeme geldiği zaman ilk Aytmatov’a sorulması gerekir. Onun dışında konuşmak ayıptır, saygısızlıktır!” diyerek sert bir çıkışta bulundu.

O KONUYA GİRMEK İSTEMİYORUM

Son günlerin en çok konuşulan iki isimi Müjdat Gezen ve  Metin Akpınar’ın adliyeye ifadeye çağrılması hakkında ise yöneltilen soruya, ”O konuya girmek istemiyorum.” diyerek bulunduğu yerden ayrıldı. (Sözcü)

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR