Alaçatı'da komşularının hesabını ödeyen centilmen!

Öncelikle beni okuyanlara tekrardan merhabalar. Bir süre ara vermek zorunda kaldım. Aralık ayınından beri başıma gelmedik şey kalmadı...

Arzu Altıntaş yazıyor... ( @arzualtntas )

Öncelikle beni okuyanlara tekrardan merhabalar ; 

Bir süre ara vermek zorunda kaldım, Aralık ayınından beri başıma gelmedik şey kalmadı. Buralara yazıp mevzuyu uzatmak istemiyorum. Ama bana hep güzel enerjiler yollayın lütfen. 

Gelelim esas konumuza... 

KUTLUAY VE DEMET ŞENER NAFAKA DAVASI 

İbrahim Kutluay-Demet Şener‘in bitmeyen kavgası.

İbrahim Kutluay başarıları ile her zaman takdir ettiğimiz bir sporcu ve milli gururumuz. Demet Şener ise her zaman o güzel ruhu, naifliği, klaslığı ile girdiği her ortama da o klaslığını getiren bir isim. 

TÜM HAYATINI, EVLİLİĞİNE VE ÇOCUKLARINA ADAYAN DEMET ŞENER 

Demet Şener, magazin dünyasında her zaman çok farklı bir isim olmuştur adı her zaman temiz kalmıştır.

İbrahim Kutluay’a aşık olunca  kendi şöhretini, işini düşünmeden yurt dışına gitmiş tüm hayatını eşine ve çocuklarına adamıştır.

Bunu kaç kişi yapabilir ? 

Ve pırlanta gibi çocuklar yetiştirmiştir . O iki çocuk hiçbir zaman magazinde abuk- sabuk hareketleri ile olmamıştır. Ünlü çocugu olup, bir sürü saçmalık yapan bir sürü örnek sayabilirim . 

Bu arada İbrahim Kutluay da inanılmaz ilgili ve alakalı bir baba.

Alaçatı'da yazlıkta çocuklarla ilgilenmesi takdire şayan, tüm gezmesi, tozması, hepsi çocuklarına göre ayarlı.

Önce çocukları sonra diğer her şey geliyor . 

Demet Şener de aynı özveride, önce çocuklar sonra diğer her şey.

Bir Anne çocuklarının mimarıdır. Bu çocukları bu kadar şahane yetiştirmeseydi, bugün bar kapılarında bu çocukları, düşüp kalkarak, sendeleyerek araçlarına binerken görürdük .

Saçma sapan kendilerine hiç yakışmayacak tiplerle sevgili olarak görürdük, bana "daha küçükler" demeyin, o yaşlar anne - baba ayrılmasını kaldıramayıp anne - babaya düşman olup, ortalığı dağıtma yaşları değil mi ?

Düşünüyorum, Babam Annemi aldatsa ve Annem acısını yanımda yaşasa , ağlasa haykırsa , babama sövse, ben babama düşman kesilirdim . Annemin canını yaktığı için babama yapmadığım şey kalmazdı .

Demek ki Demet Şener ne yaşarsa yaşasın o, çocuklarına bunu hissettirmedi, aksi takdirde Kutluay’ın çocukları ile ilişkisi bu kadar iyi olamazdı .  

Ömer ve İrem nasıl naif , nasıl kibar , nasıl saygılı , nasıl edepli çocuklar anlatamam . Alaçatı da hepimiz şahidiz . Çocuklardan asalet ve terbiye akıyor . Onları çok iyi bir Anne ve Baba yetiştirmiştir .

Annenin ciğeri yanarken çocuklara hiçbir olayı yansıtmamasından çoçuklar hasar görmemiştir . Ki boşanma haberleri , o kavgalar sürerken, Ömer inanılmaz bir transfer gerçekleştirdi ve hepimiz çok mutlu olup gurur duyduk . 

DEMET ŞENER ALDATILDIĞINI ÖĞRENİNCE GÜNLERCE KUSTU 

Demet Şener ‘in çok yakınlarından biliyorum .

Bir gün evine bir paket gelir ve içinde İbrahim’in yasak aşkı ile ilgili tüm resimler , belgeler vardır . Demet Şener 3 gün 3 gece banyodan çıkamayıp sabahlara kadar kusmuş .

Gelen fotoğrafların korkunçluğuna hiç girmeyeceğim . Ama hangi kadın bu fotoğrafları , bu şekilde görse delirir ve öfkesi geçmez .

Dünya üzerinde ne kadar kadın varsa hepsi öfke duyar . 

İKİ ARAÇ KAZA YAPSA MASRAFLARI KUSURLU TARAF ÖDER .

Burada hatalı taraf ( aldatan ) İbrahim Kutluay ve bence İbrahim Kutluay’ın alttan alması gerekir .

Trafikte bile 2 araç çarpışınca kusur yüzdesi kimdeyse karşı tarafın masrafını da kusurlu olan taraf ödüyor .

Bir atasözümüz der ki: Teşbihte hata olmaz!

Sen, hayatını birleştirdiğin kadına TIR ile çarpıp sonra da o TIR'ın altında kalan ve vücudunda kırılmamış kemik, hasarlanmamış organ kalmayan kadından anlayış bekleyip, üstüne üstelik nafaka düşürelim vs diye kadını daha da sinirlendirmeye tüm kemikleri kırılmış kadının kırılan kemiklerine daha da çok vurup acısını arttırmaya çalışıyorsun.

Trafikte, arkadan telefonuna baka baka senin durduğunu görmeyip güm diye bindiren ve inip bağırıp, çağıran sürücüler gibisin . 

Üzgünüm İbrahim Kutluay yok öyle bir dünya!

BİZ KADINLAR ÇOK ZOR GÜVENİRİZ

Sana hayatını adayan ve 2 tane pırlanta gibi çocuk veren bir kadını evlilik birliğini korumayıp aldatmışsın, kadın bunu çok travmatik şekilde öğrenmiş .

Sana yıllarca güvenmiş ve bir anda tüm güveni yerle yeksan olmuş . Yılları gitmiş , evliliği zeminden çatlamış , gözleriyle fotoğraflara şahit olmuş , bakmak görmek zorunda bırakılmış çok üzücü ve travmatik bir durum . 

Biz kadınlar böyleyiz, çok zor inanır güveniriz .

Güvendik mi de gözümüz kapalı ilerleriz sonra güven kalemiz yıkılıp toslayınca bir müddet kana kan dişe diş yaparız ama sonra geçer sinirimiz .

Belki çok içten gelen bir söz duymak isteriz . "Sana yaşattığım her şey için çok üzgünüm" denilmesini bekleriz,

"Senin hakkını yedim sen bunları hiç hak etmedin tüm suç benim" denilmesini bekleriz . 

Bu yüzden kusurlu olan aldatan taraf alttan almak zorunda ,

Alaçatı'da komşularını görünce tüm masanın hesabını ödeyen centilmen Kutluay, bence iş eski eşine gelince yok "nafakayı düşürelim", yok "nafaka vermek istemiyorum" gibi söylemler yaparak kadını daha da sinirlendirmemeli , yarasına tuz basmak yerine yarasını pansuman yapmalı . 

Bu söylemler İbrahim Kutluay isminin büyüklüğüne ve yıllarca ilmek ilmek dokuduğu o şahane sporcu kariyerine hiç yakışmıyor . 

Nafaka verdiğin iki pırlanta çocuğun var ve gerçekten pırlanta o cocuklar.

Artık birer bireyler ve her şeyin farkındalar!

O çocukları girdiği her ortamda bu haberlerin stresinin altında bırakmaya hiç hakkınız yok!

O çocuklar böyle bu aşamada bir sürü saçmalık yapma hakları varken kendi saçmalıklarını değilde siz ebeveynlerinin saçmalıklarını neden etrafa açıklamak zorunda bırakılıyorlar? 

İbrahim Kutluay’a soruyorum ? 

Evlilik birliği içindeyken Demet Şener tarafından yıllarca aldatıldığını eline gelen bir kutu içerisinde tüm kanıt ve belgelerle öğrenseydin ve yıkılsaydın, Demet Şener ‘e olan öfken biter miydi?

Sırf bu sebeple İbrahim Kutluay‘ı şahane bir sporcu ahlakı ile yetişmiş efsane bir oyuncu olarak takdir etsem de eski eşine olan bu tavırlarını ona hiç yakıştıramıyorum. 

Bu tavırlar magazinde hep gördüğümüz hiç bir eğitimi olmayan, hayatında şöhretten başka hiçbir başarısı olmayan, o magazin figürlerine cuk oturuyor ama İbrahim ve Demet ‘e hiç olmuyor . 

OLMUŞA VE ÖLMÜŞE ÇARE YOK

Lütfen kişisel hırslarınızı ve kavgalarınızı bir kenara bırakın ve sadece pırlanta gibi o 2 çocugu düşünün.

Kutluay senin Alaçatı'da tuttuğun yazlık ev kirasını düşününce o ödediğin nafaka senin için komik bir rakam.

Tamam hırslarınız var anlıyorum ama şöyle düşün, o para yine çocuklarına gidiyor ve sen kimseye elini cebine attırmayan adam, lütfen bu şahane çizgini ve kaliteni bu tarz haberlerle bozdurma . 

Birbirinize olan öfkenizi o şahane yetişmiş çocuklarınızı düşünüp bence dostluk , arkadaşlık seviyesine getirmelisiniz. 

Olmuşa, ölmüşe çare yok!

Yaşandı 

Bitti 

Saygısızca 

Ama 

Ömer ve İrem bunları hak etmiyor .

Unutmak, 

Barışmak, 

Dost kalmak, 

Arkadaş olabilmek 

Hem sporcu ahlakına hemde Demet Şener gibi zarafeti ile nam salmış bir kadına yakışan bir hareket olur .Ve çocuklar korunmuş olur . 

Arzu Altıntaş ( @arzualtntas ) 

YORUM YAP
YORUMLAR