Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star'ın önceki akşam yayınlanan bölümünde düelloya çıkacak isimler belli oldu.

TV8'de ekrana getirilen Survivor All Star'da önceki akşam oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden yeniden Kırmızı takım oldu. Kırmızı takım yatığı oylamada ise Hilmicem'i potaya gönderdi. Nagihan da performans düşüklüğü nedeniyle haftanın dördüncü düello adayı oldu. Merve ile Özgür, Hilmicem'le de Nagihan düelloda mücadele edecek.

Sakatlık yaşayan Nagihan konuyla ilgili, "Potada olduğum için üzgün değilim, tek üzüldüğüm konu bacağım. Parkuru oynayabilir miyim bilmiyorum. 5-0'la yenebilir miyim? Dizime güvenmiyorum. Ekstra bir ödem oluştu. Az kalsın tendonlarım kopuyormuş. Benim için de jübile senesi olsun. Doktorumuz ne derse artık ben de çok yoruldum ve sıkıldım. Rakiplerimle savaşmıyorum. Kendimle savaşıyorum. Çok da bir şey konuşmak istemiyorum." dedi.

Acun Ilıcalı ise "Kararı bize bırakamazsın, koca bir sezonun bütün sorumluluğunu almak istemiyorsun. Hepimiz için zor bir durum. Nagihan ağır bir sakatlık geçirdi. Doktorumuzun bu konudaki yorumu: Bitirebilme şansı çok az ama karar onun. Nagihan da bu konuda tam anlamıyla bir Survivor kadını örneği sergiledi ve sonuna kadar da zorladı. Senin anlattıklarından sonra da buradan sonra zorlamanda kalıcı yerlere götürebilir sakatlığını diye düşünüyorum. Düellolar normal oyuna benzemiyor. Ekstra güç sarf ediliyor." ifadelerini kullandı.

Nagihan da "Başlardaki düello değil ki yürüyerek geleyim, atış yapayım. Belki geldiğimde atış bile göremeyeceğim. Bir noktayı koyacaksak ancak yürüyerek gelebilirim. Düello gününü kaydırma şansınız varsa ancak oynayabilirim, yoksa vedam bu şekilde gerçekleşecek. Çünkü savaşacak bacağım yok." cümleleriyle açıklama yaptı. Acun Ilıcalı ise, "Şu an gördüğümüz görüntü Nagihan için Survivor macerası sona eriyor." karşılığını verdi.

Nagihan, "Şu an sadece yürürüm ve noktayı koyarım. Bundan sonrasını gerçekleştirmem mümkün değil. Ben çıkayım o zaman, 2 aylık karnı tok kızı getiriyorsunuz ve dizimi mahvediyor. Ben oynamayım demiyorum, üç gün sonra çıkayım diyorum. Benim jübile senem en azından yakışır bir şekilde gideyim. Bundan sonra gelemem artık. Ne ben kendimi yıpratayım ne siz kendinizi üzün." cevabını verdi.

Acun Ilıcalı da "Burada da bir adalet var ya, hep biz suçluyuz. SMS ile elensen de biz suçluyuz, performansla da elensen suçluyuz. Aynı sakatlıktan iki kere olmayacak dedik. Bu insanlar bana güvenmiş buraya gelmiş. Ben de seni seviyorum, sempatim var diye burada 5 ay kalmış adama Nagihan'ı bekliyoruz diyeceğim. Batuhan da elendi diyelim. Batuhan şunu düşünür mü acaba? Acun abi bize böyle böyle dedi. Nagihan sakatlandı bütün elemeler iptal mi diyelim?" deyince Nagihan, "Ben tamam çıkacağım, yürüyeyim." dedi.

YORUM YAP
YORUMLAR