Kanser tedavisi gören Kate Middleton'dan aylar sonra ilk paylaşım

Bir süredir kanser tedavisi gören Galler Prensesi Kate Middleton'dan paylaşım geldi.

Kate Middleton geçtiğimiz ocak ayında karnınan amelyat olmasının ardından kanser olduğunu öğrendi. Şimdilerde kemoterapi tedavisi gören Galler Prensesi Kate Middleton sosyal medyadan aylar sonra bir paylaşımda bulundu.

"İYİ İLERLEME KAYDEDİYORUM"

Middleton, paylaşımında "İyi ilerleme kaydediyorum ama kemoterapiden geçen herkesin bildiği gibi iyi günde kötü günde var. Böyle kötü günlerde kendini zayıf, yorgun hissedersin, bedenini dinlendirmen gerekir. Ama iyi günlerde, kendini güçlü hissettiğinde, refahından en iyi şekilde faydalanmak istersin.

Tedavim devam ediyor ve birkaç ay daha sürecek. Kendimi yeterince iyi hissettiğim günlerde okul hayatını yapmaktan, bana enerji ve pozitiflik veren şeylere özel zamanımı ayırmaktan ve evde biraz çalışmaya başlamaktan keyif alıyorum.

"YAZ BOYUNCA BİRÇOK HALKA AÇIK ETKİNLİĞE KATILMAYI UMUYORUM"

Ailemle birlikte bu hafta sonu Kral'ın doğum günü geçit törenine katılmayı dört gözle bekliyorum ve yaz boyunca birçok halka açık etkinliğe katılmayı umuyorum, ancak aynı zamanda henüz tehlikeyi atlatmadığımı biliyorum.

Özellikle belirsizlik karşısında daha sabırlı olmayı öğreniyorum. Her günü olduğu gibi kabul et, bedenini dinle ve iyileşmek için çok ihtiyacın olan zamanı geçir." ifadelerine yer verdi.

YORUM YAP
YORUMLAR