Ajda Pekkan aldatıldığını böyle açıkladı

Süperstar Ajda Pekkan, telefonla bağlandığı Söylemezsem Olmaz programında yaptığı aldatılma itirafı ile gündem oldu.

Yaşamını magazin basınından uzakta sürdüren ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınına telefonla bağlandı. Düğünde tercih ettiği kürk nedeniyle eleştirilen Pekkan, kürkün gerçek mi, imitasyon mu olduğu sorularına şu yanıtı verdi:

"ASLA GERÇEK KÜRK GİYMEM"

"Sizce ben böyle bir şey yapar mıyım? Ben asla gerçek kürk giymem. Ben hayvanları seviyorum. Evim kedi yurdu gibi. Onları besliyorum, yardımlar ediyorum. Ben Süperstarlığımı kapıda bırakıp eve giriyorum. Daha önceden o tip görgüsüzlükleri yaptım, hatamı anladım."

"YANLIŞ KİŞİLERİ SEÇİYORUM"

"Hiç aldatıldınız mı?" sorusuna da yanıt veren Pekkan, "Hayatımda, kalbimde hiç kimse yok. O işte başarılı değilim maalesef, yanlış kişileri seçiyorum. İşime o kadar zaman ayırıyorum ki yanımdakine zaman ayıramıyorum. Ajda Pekkan'ı taşımak sözü beni irdeliyor. Ben yük müyüm ki beni taşısın, her gelen kendi ağırlığı ile geliyor. 

"RAHAT RAHAT SÖYLÜYORUM, ALDATILMIŞIMDIR"

Ben kedilerimin ve köpeklerimin sevgilerine daha çok güveniyorum. Onlar için canımı veririm. Ayrıca beni aldatmış olabilirler. Bazı kadınlar 'Yok ya ben aldatılmadım, aldatılmam da' diyor ama ben rahat rahat söylüyorum, aldatılmışımdır."

YORUM YAP
YORUMLAR