Can Yaman ve Diletta Leotta ayrılığı hakkında şok iddia

Can Yaman'ın İtalya'ya gitmesinin ardından aşk yaşamaya başladığı ve ayrıldığı spor spikeri Diletta Leotta ilişkisinin bitmesinin ardından Söylemezsem Olmaz yorumcuları Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto şaşırtan iddialarda bulundu.

Erkenci Kuş dizisinde rol almasının ardından ünü Türkiye sınırını aşan ünlü oyuncu Can Yaman, İtalya'da bir rekam filmi ve iki dizi projesi için yapımcılarla el sıkıştı. Vaktinin çocuğunu İtalya'da geçiren Can Yaman, gönlünü spor spikeri Diletta Leotta'ya kaptırdı.

Geçtiğimiz yaz Diletta Leotta'yı Türkiye'ye geçiren Can Yaman sevgilisini ailesi ile tanıştırdı. Çiftin mutlu giden ilişkisinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Can Yaman ve Diletta Leotta geçtiğimiz haftalarda ayrılık kararı aldı.

Söylemezsem Olmaz yorumcuları Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto biten ilişkisinin ardından yaptıkları açıklamalar ile gündeme geldi.

"CAN YAMAN'A 'NEFES ALMA' DEDİLER, İKİ YILDIR NEFES ALMIYOR"

Bircan Bali, "Diletta Leotta ağlamış İtalya'da bir yayında, ayrıldıklarını söylemiş, yüzüğünü de çıkarmış. Ağlayarak ayrıldığını itiraf etmiş. Bu kızın estetiksiz hali de çok güzeldi. İtalya'da aslında çok iyi bir spor spikeriydi. Can'ın yeni dizisi ayrılık getirmiş olabilir. Burada çok çok iyi bir yönetim var. Can Yaman'a 'Nefes alma' dediler, iki yıldır nefes almıyor" dedi.

"CAN YAMAN'IN, DILETTA LEOTTA'YI KULLANDIĞINA İNANIYORUM"

Arto, "Diletta çok cici, içten bir kız. Bazen 'proje aşkı' diyoruz ya. Hani bazen maalesef hani ünlü kadınların maruz kaldığı şeyler, bazen de ünlü erkeklerin. Bence bu sefer Can Yaman'ın, Diletta Leotta'yı kullandığına inanıyorum. Bir proje olduğuna inanıyorum ve İtalya'ya daha kolay girebilmek için yapmıştır. Kesinlikle çok iyi bir yönetim var" ifadelerini kullandı.

"CAN YAMAN DAHA İYİLERE BAKACAK"

Seren Serengil de "Artık Can Yaman bu kızı geçti. O yüzden daha iyilere bakacak. Şu anda onun için en önemli şey bir kariyer. Onun yerinde olsam dünyanın en büyük aşkı gelse de düşünmem" şeklinde konuştu.

YORUM YAP
YORUMLAR