Survivor şampiyonu Cemal Can’dan samimi itiraflar!

Survivor 2020'nin şampiyonu Cemal Can, Youtube kanalında yeni bir video yayınladı. Sevenlerinin sorularına cevap veren Cemal Can, açıklamalarıyla yeniden gündem oldu.

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic’in arkadaşı olarak adını duyuran Cemal Can Cansever, Survivor 2020 yarışmasından sonra popülerliğini arttırmayı başardı. Yarışmanın sonrasında büyük bir hayran kitlesine kavuşan Cemal Can yaz tatiline son vererek iş hayatına hızlı bir giriş yaptı.

Survivor programında kendisine albüm teklifi eden Samsun Demir ve Mustaf Ceceli ile çalışmalara başlayan Cemal Can yeni şarkısı için artık gün sayıyor. Mustafa Ceceli’nin stüdyosunda şarkısının son çalışmalarını yapan Survivor Cemal Can, sosyal medyada içerik üretmeye başladı. Geçtiğimiz yıl kendine ait Youtube kanalı açan fenomen yarışmacı uzun bir aradan sonra soru-cevap videosuyla Youtube’a geri döndü.

Survivor yarışmasına dair merak edilen soruları yanıtlayan Cemal Can yaptığı açıklamalarda gündemi belirdi. Galataport’ta yapılan finalde hissettiklerini anlatan Survivıor Cemal Can adeta o anları yeniden yaşadı. Survivor Cemal Can, “Sürekli kendimle konuştum. ‘Şu an buradasın. Üzerindeki kıyafetler Dominik’e ait olabilir. Vücudunda bir tık oraya ait olabilir. Ama buraya alışman lazım’ dedim” ifadelerini kullandı.

‘HESAPLARIMA BAKINCA ÇOK ŞAŞIRDIM’

Yarışmanın finalinin sonrasında sosyal medya hesaplarına girdiğinde şaşırdığını ifade eden Survivor Cemal Can, “Yarışmadan sonra sosyal medya hesaplarıma bakınca çok şaşırdım. Hiç beklemiyordum. Sokaktaki herkes bizi tanıyor. Herkes Survivor izlemiş” dedi.

‘İYİ Kİ DE YAPMIŞSIN OĞLUM’

Survivor’daki Cemal Can’la konuşma şansı olsaydı ona hiçbir şey söylemeyeceğini belirten Cemal Can, “Geçmişteki Cemal Can’a hiçbir şey söylemezdim. ‘İyi ki de yapmışsın oğlum’ derdim ve onu öperdim. Şu an geri dönüp baktığımda o an dünyanın en kötü olayı gibi gelen durumları iyi ki de yaşamışım diyorum” dedi.

YORUM YAP
YORUMLAR