Selami Şahin'in oğlu: "Batmadık, işimizi büyütüyoruz"

Selami Şahin'in Çeşme'deki mekanın gazino kısmının zarar ettiği için kapandığı ileri sürülmüştü. Konuyla ilgili ünlü sanatçının oğlu Emirhan Şahin'den açıklama geldi.

Selami Şahin’in Çeşme’deki işletmesinin gazino kısmının maddi imkansızlıklar nedeniyle battığı iddia edilmişti.

Yeni Asır gazetesinin haberine göre, bayramda sahne alması planlanan Bülent Ersoy ve Linet'in programları iptal olmuş, Selami Şahin de kendi mekanı yerine Alaçatı'da bir mekanda konser vermişti.

Konuyla ilgili olarak Selami Şahin’in oğlu Emirhan Şahin ve ortaklarından bir basın açıklaması geldi.

Selami Şahin eşi Didem Şahin ve çocukları Emirhan Şahin, Lider Şahin ve İrem Şahin ile mutlu bir aileye sahip. Ünlü sanatçı önceki gün Çeşme’de ailesiyle birlikte doğum gününü kutladı.

Açıklamada, Çeşme Aya Yorgi koyunda bulunan, Emirhan Şahin ve diğer iki ortağı Barış Serdar ile Gökhan Kali’nin sahibi olduğu ‘Gala Aya Yorgi’ isimli mekanla ilgili basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Açıklama şöyle:

“Gala Aya Yorgi projemizde planladığımız gibi Haziran ve Temmuz aylarında yoğun ve son derece başarılı etkinlikler sürdürdük. Sonrasındaki süreçte ise alanımızı müzik festivallerinde verimli şekilde kullanmaya devam ettik.

Müzikseverlerin içi rahat olsun, Gala Aya Yorgi projemize önümüzdeki sezon da devam ediyor olacağız. Bir de müjde vereyim; bu başarılı süreçle beraber, projemizi İstanbul’a da taşımak gibi bir niyetimiz var. Olumlu gelişmelerimizi sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

 

YORUM YAP
YORUMLAR