Seda Sayan’dan evlilik sözleşmesi itirafı!

Geçtiğimiz gün canlı yayında Çağlar Ökten'in evlilik teklifini kabul etmesi ile magazin gündemine bomba gibi düşen Seda Sayan, yeni açıklamalarda bulundu.

Sabahın Sultanı Seda Sayan programında solist olarak yer alan Çağlar Ökten ile aşk yaşadığını doğrulayan Seda Sayan, evlilik kararı ile gündeme bomba gibi düştü. 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Seda Sayan, tüm merak edilenleri açıkladı.

"EVLİLİK İÇİN BEN ONU İKNA ETTİM"

Sayan, "Evlilik için Çağlar beni ikna etmedi, ben onu ikna ettim. Aramızda güzel bir enerji var. İkimizin de istediği buydu. Birbirimize çok güvendik, güven benim için çok önemli. Hiç beklemediğim bir anda yani Sevgililer Günü'nde evlilik teklifi aldım. Çağlar'ın hamlesi beni hep şaşırttı hem de çok duygulandırdı. O yüzden de 'sonsuza dek evet' dedim. 14 Şubat'ta onu izlemeye gitmiştim. Gece bitince herkes gitti. Gecenin ilerleyen vaktinde Çağlar diz çöküp evlilik teklifi etti. O an ne dediğini hatırlamıyorum.

"YURT DIŞINDA EVLENECEĞİZ"

Temmuz'da düşünüyorduk ama öne aldık. Mayıs ayında nikah masasındayız. Tam tarihini şimdi vermeyeyim. Çağlar'ın araştırılmaya ihtiyacı yok. Çok temiz, düzgün biri. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Yurt dışında evleneceğiz, konsoloslukta.

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ İTİRAFI

Bugüne kadar evlilik sözleşmesi yaptım ama Çağlar'la yapmama hiç gerek yok. Doğru zamana ve kadere çok inanan biriyim. Çağlar kendi bütçesinin üstüne çıkarak bana pırlanta yüzük almış, kıyamam ona. Telli duvaklı gelinlik giymem. Sakin bir elbise giyer erimin peşinden giderim"

YORUM YAP
YORUMLAR