Şebnem Bozoklu'dan dikkat çeken oyunculuk açıklama

Elbet Bir Gün dizisiyle ekrana geri dönen Şebnem Bozoklu, oynadığı karakterler için kilo vermesi yönünde herhangi bir uyarı almadığını belirtti. Bozoklu, karakter neyi gerektiriyorsa onu yaptığını söyledi.

Şu sıralar Elbet Bir Gün adlı dramada başrol oynayan Şebnem Bozoklu, kendisini görüntüleyen magazincilerle sohbet etti. Bozoklu, yapımcıların oyunculara kilo alıp kilo vermeleri konusunda uyarılarda bulunduğu konusu hakkında konuştu.

Bozoklu, 'Bana şimdiye kadar 'kilo al, kilo yer' gibi baskı veya uyarı olmadı. Hiçbir kadına ya da erkeğe, kimsenin bedeniyle ilgili bir şey söylemeye hakkı yoktur. Rol gereği 7-8 kilo aldığım zamanlar oldu.

Başka bir iş için de kilo verdiğim oldu. Benim işim bu. Nasıl göründüğüm önemli değil. Karakter ne gerektiriyorsa onu yapıyorum.' yanıtını verdi.

Oyuncu, çalıştığı hiçbir sette sorun yaşamadığını şu sözlerle dile getirdi:

'Şimdiye kadar hiçbir sette, 'Bu isimle oynamam' demedim. İlla ki hoşlanmadığımız isimlerde olmuştur ama bu durumu işime yansıtmadım. Yer aldığım setlerin hepsinde çok keyif aldım. Bütün arkadaşlarımla aram çok iyidir.'

YORUM YAP
YORUMLAR