Nazlı Kayı, Hacı Sabancı’ya olan aşkını anlattı

Geçtiğimiz aylarda nişanlanan ve evlilik hazırlığında olan Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı magazin en gözde çiftleri arasında yerini alıyor.

Hacı Sabancı ile geçtiğimiz aralık ayında nişanlanarak evlilik için ilk adımı atan Nazlı Kayı, ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

Alem Dergisi'ne özel açıklamalarda bulunan Nazlı Kayı, evlilikle ilgili, 'Birine çok aşıksanız zaten verebileceğiniz nihai karar evliliktir. Ve bence evlilik kararı aldıktan sonra siz artık bir ailesiniz. Ailenize birini katıyorsunuz, bir aileye dahil oluyorsunuz. Bu muhteşem bir şey' dedi.

Hacı Sabancı ilişkisi hakkında konuşan Nazlı Kayı, şu ifadeleri kullandı: 'Birlikte her şeyi konuşuruz, aramızda saygı, güven ve büyük bir sevgi bağı var. Ben çok kalabalık, sevgi dolu bir ailede büyüdüm. Dilerim ileride benim de çocuklarım olur ama aile olmak için çocuk olması da şart değil. Birbirinize olan bağınız sizi zaten aile yapıyor.'

İlişkisinin nasıl başladığını söyleyen Kayı, 'Arkadaşlığımız başladıktan sonra her buluştuğumuzda heyecandan karnıma ağrılar giriyordu. Onu her gördüğümde vücudum aynı reaksiyonları vermeye başlayınca zaten anladım. Hala böyleyim bu arada. Onu görünce karnımda kelebekler uçuşuyor. Demek ki aşk böyle bir şey' dedi.

YORUM YAP
YORUMLAR