Kerem Bürsin ile Maldivler'de tatil yaptığı iddia edilen Hande Erçel paylaşımıyla dikkat çekti

Fox TV'nin fenomen dizisi Sen Çal Kapımı'da başrolleri paylaşan Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in birlikte Maldivler'de tatil yaptıkları konuşuluyor.

Sen Çal Kapımı'nın Eda'sı olarak Kerem Bürsin ile başrolleri paylaştığı dizinin ilk sezon finalini yapmasının ardından soluğu Maldivler'de aldığı iddia edilen Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisinden yeni haberler var.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

Hande Erçel, sosyal medya hesabından tatil pozu paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.

En son aynı spor salonundan çıkarken görüntülenen Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikisinden, yakışıklı oyuncu "Aşk yaşarsak haberiniz olur" açıklamasında bulunmuştu. 

Hande Erçel, Instagram story'sinden yeni bir fotoğraf paylaştı. Güzel oyuncunun "Bir rüyada son olmak" notunu düşerek yaptığı gün batımında çekildiği tatil pozu paylaşımı magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Kerem Bürsin'in tekne turu videosu paylaşmasından sonra dizi partneri Hande Erçel'in tatil fotoğrafı paylaşması birlikte tatil yaptıkları iddialarını güçlendirdi. 

Sevilen oyuncuların hayranları tarafından gizlice çekilen bir fotoğrafın da Hande Erçel ve Kerem Bürsin'e ait olduğu iddiası üzerine çıkan haberler karşısında sessizliğini koruyan ikilinin sosyal medya paylaşımları birlikte tatil yaptıkları iddialarını güçlendirdi. 

Öte yandan Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezonuna Eylül ayında başlaması bekleniyor.

YORUM YAP
YORUMLAR