MasterChef Türkiye ekibinde şoke eden ayrılık!

Mehmet Yalçınkaya'nın önümüzdeki sezon All Star olarak yer alacak MasterChef'ten ayrılık kararı aldığı, Acun Ilıcalı'nın da Mehmet Yalçınkaya'nın yerine Ömür Akkor'a teklifte bulunmayı düşündüğü öne sürüldü.

MasterChef Türkiye 6 sezondur ekranda yer alıyor. Beş sezondur Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna üçlüsü ile ekranda yer alan yarışmanın sadece ilk sezonunda Danilo Zanna yerine Hazer Amani yer alıyor. Hazer Amani'nin ayrılığı sonrası Danilo Zanna MasterChef Türkiye'ye dahil olmuştu. Yeni sezonun All Star formatında yapılacağı açıklanırken, MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya'nın bazı anlaşmazlıklar nedeni ile programda yer almayacağı iddia edildi.

TV100'de yer alan habere göre; Mehmet Yalçınkaya, MasterChef All Star sezonunda yer almayacak. Çekim yoğunluğu sebebi ile hem restoranına hem de özel hayatına yeterince vakit ayıramayan Mehmet Yalçınkaya'nın iddialara göre aldığı ücret konusunda sorunları bulunuyor.

MASTERCHEF'E GELECEK İSİM ÖMÜR AKKOR MU OLACAK?

Yine iddiaya göre; Acun Ilıcalı, yarışmanın yeni sezonunda Mehmet Yalçınkaya'nın yerine Ömür Akkor'a teklif yapma hazırlığında.

  •  
YORUM YAP
YORUMLAR