Hazal Kaya çok merak ediyordu... Aşk-ı Memnu'nun yeni Nihal'i belli oldu!

Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem ve Hazal Kaya gibi isimlerin rol aldığı Aşk-ı Memnu'nun film versiyonuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Bir döneme damgasını vuran ve tekrar bölümleriyle izlenme rekorları kıran Aşk-ı Memnu dizisinin yeni versiyonu geliyor. Dönem filmi olarak ekrana getirilecek olan Aşk-ı Memnu'da yer alacak isimler belli olmaya başladı.

AŞK-I MEMNU'NUN YENİ NİHAL'İ BELLİ OLDU

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Filmin yeni Nihal'i için genç kuşağın en yetenekli oyuncuları arasında yer alan Helin Kandemir'le imza aşamasında olunduğu öğrenildi. TAFF Pictures imzalı filmde "Bihter"i Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor. Behlül başta olmak üzere diğer roller için görüşmeler sürüyor.

HELİN KANDEMİR KİMDİR?

Helin Kandemir, 2 Haziran 2004 yılında İstanbul'da doğdu. Orta öğretim eğitimine devam eden ve Icon Talent ile çalışan Kandemir, kameralar karşısına ilk defa 2013 yılında 'Ötesiz İnsanlar' adlı dizi ile geçerek Pelin Akıncı karakterini canlandırdı.

Yörem Sucuk ve Yörem Zeytin reklam filmlerinde de yer alan genç oyuncu, sonrasında İsimsizler, Bir Litre Gözyaşı, Hakan: Muhafız, Doğduğun Ev Kaderindir gibi pek çok yapımda da yer aldı.

Helin Kandemir, Kız Kardeşler filmindeki rolüyle Uluslararası İstanbul Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü aldı.

YORUM YAP
YORUMLAR