MAGAZİNE BULANDINIZ HABERİNİZ OLSUN!

POPÜLER KÜLTÜR YAZARI, GAZETECİ BİLAL ÖZCAN, SON KÖŞE YAZISINDA 4 İLGİNÇ MAGAZİN KONUSUYLA İLGİLİ YORUM YAZDI. İŞTE YILDIZ TİLBE'DEN KAYAHAN'A, FAHRİYE EVCEN'DEN 'BU TARZ BENİM'E KADAR BİLAL ÖZCAN'IN YORUMLARI...

POPÜLER KÜLTÜR YAZARI BİLAL ÖZCAN'IN BUGÜN GAZETESİNDE YAYINLANAN KÖŞE YAZISI...

 

MAGAZİNE BULANDINIZ!

 

Sizinle paylaşmak istediğim 4 ayrı konu var, bakın onlar neler…

 

ÇOK SEVİNDİM:

Son günlerde aldığım en güzel magazin haberi, Kayahan ve Nilüfer’in 14 Şubat’ta birlikte konser vereceğini öğrenmem oldu. 10 yıldan uzun süren küslüğü, geçtiğimiz aylarda bitiren ikilinin, sahnede birlikte şarkılar söylemesinden daha güzel ne olabilir? Nilüfer elbette, Kayahan şarkıları söylemeden çok önceleri ‘Nilüfer’ olmuştu. Ama Kayahan’ın şarkılarının ona değer kattığı da bir gerçek. Bu konseri düşünen Beşiktaş Belediyesi’ni kutlarım.

 

ÇOK BEĞENDİM:

Ekranda ‘Bu Tarz Benim’ savaşı izleyiciye yaradı. Çünkü yapımcılar ve kanallar en iyi programın kendilerininki olması için büyük emek veriyor. TV8’de yayınlanan ‘Bu Tarz Benim’ Show TV’de yayınlanandan daha fazla reyting topluyor. Show TV’deki yarışmada en beğendiğim jüri üyesi ise Chloe… Ekrana çok çabuk adapte oldu ve İvana Sert’in pabucunu dama attı. Chloe her bakımdan İvana’dan daha iyi bir ekran yüzü.

 

HİÇ BEĞENMEDİM:

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in filmlerinin gişesi uğruna ilişkilerini bu kadar ortaya dökmeleri, iletişim fakültelerinde öğrencilere ders olarak anlatılmalı. Bu olay, ünlülerin menfaatleri söz konusu olduğunda, magazin habercilerini dahi bıktıracak kadar magazine sarılabileceklerinin çarpıcı bir örneği… Fahriye ve Burak, gişe uğruna resmen magazine bulandınız haberiniz olsun. Filmde şarkı söylemek kolay; her türlü düzeltilir. Ancak Fahriye Evcen, Beyaz Show’da kağıttan takip etmesine ragmen o şarkıyı hiç de söyleyemedi.

 

ÇOK ŞAŞIRDIM:

Hülya Avşar’ın ekranda, Yıldız Tilbe’nin ‘çirkin’ bir insan olduğunu ima etmesi ona hiç yakışmadı. Hülya konuşurken hatasını farkedip çark etti ama kaçacak yeri yoktu. Çünkü, Yıldız Tilbe takliti yapan yarışmacıya “Sen güzelsin” deyip durdu. Hülya Avşar’ın bu gafına, Yıldız Tilbe’nin cevabını da çok ağır buldum. Yıldız, biz senin ne güzel bir insan olduğunu biliyoruz. Gerek var mı o sözlere? Tüm güzellikler seninle olsun.

 

BİLAL ÖZCAN-BUGÜN

YORUM YAP
YORUMLAR