KizlarSoruyor ve magazinci Bilal Özcan'ın Çağla Şıkel anketi

Topluluk platformu KizlarSoruyor’da magazin gazetecisi Bilal Özcan tarafından düzenlenen ‘Çağla Şıkel’in kıskançlık açıklamasını nasıl yorumladınız?’ anketinin sonuçları açıklandı. 

Topluluk platformu KizlarSoruyor’da gazeteci Bilal Özcan tarafından düzenlenen ‘Çağla Şikel’in kıskançlık açıklamasını nasıl yorumladınız?’ anketinin sonuçları açıklandı. 

Binlerce kişinin katıldığı ankette ünlü manken ve sunucunun ‘Kıskandığım tek kadın Çağla Şikel’ açıklamasına’ kullanıcılar ‘Çağla Şikel güven patlaması yaşıyor’ yorumunda bulundu. 

Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor, magazin gazetecisi Bilal Özcan’ın ilgi çekici anketiyle renklendi. Bilal Özcan üyelere ‘Kıskandığım tek kadın Çağla Şıkel açıklamasına yorumunuz ne oldu?’ sorusunu sordu. 

Ankette, ‘Çağla Şıkel güven patlaması yaşıyor’ seçeneği yüzde 55 oy oranıyla açık ara birinci oldu. ‘İnanmam, mutlaka kıskandığı bir kadın vardır’ seçeneği yüzde 23 oy alırken ‘Bence Çağla biraz abartmış ama bu abartıyı da hak ediyor’ diyenlerin oyu yüzde 13 oldu. ‘Ayy valla haklı, Çağla Şikel’i ben de kıskanıyorum’ cevabı ise yüzde 9 oyla dördüncü oldu. 

KizlarSoruyor hakkında: 

Kadınların ve erkeklerin hayata dair her konuda birbirlerine soru sormak, yardım etmek ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KizlarSoruyor yine aynı ekip tarafından ABD'de kurulan GirlsAskGuys platformunun Türkçe versiyonudur.

Platformda kadın ve erkeklerin birbirilerine yönlendirdikleri soru/görüş bölümlerinin yanı sıra aşk ilişkilerinden alışverişe, sağlıktan güzelliğe pek çok konuda zengin içerikler ve anketler üyelerin katılımıyla hazırlanıyor. Sitede ayrıca ünlü isimlerin KizlarSoruyor üyelerinin sorularını yanıtladığı özel röportajlar ve canlı yayınlar yer alıyor.    

* KizlarSoruyor’un aylık 17 milyon tekil ziyaretçisi, 70 milyon sayfa gösterimi bulunuyor. 

* Kullanıcılar günde 200 bin paylaşım yapıyor. 

* KizlarSoruyor’un %78’i Y Kuşağı. 

* KizlarSoruyor’un % 55’i Kadın, % 45’i Erkek.

(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR