İŞTE YÖNETMEN TÜRKAN ŞORAY'IN OYUNCULARI

TÜRKAN ŞORAY TEMMUZ AYINDA ÇEKİMLERİNE BAŞLAYACAĞI SİNEMA FİLMİNE 'ESKİ KÖYE YENİ ADET' İSMİNİ KOYDU. TÜRK SİNEMASININ SULTANI, YÖNETMENLİĞİNİ YAPACAĞI SİNEMA FİLMİNDE OYNATACAĞI BAŞROL OYUNCULARINI DA SEÇTİ.

Türkan Şoray 24 yıl sonra yönetmen koltuğunda oturacağı filmin kadrosunu oluşturmaya başladı. Sultan, son dönemin yıldız oyuncularından Ekin Türkmen ve Sercan Badur’a başrolü verdi.

 

Türkan Şoray uzun süredir büyük bir titizlikle hazırladığı filminin oyuncu kadrosunu oluşturmaya başladı. Türkan Şoray, ‘Eski Köye Yeni Adet’ ismini verdiği filminde, Ekin Türkmen ve başarılı oyunculuk performansıyla beğeni toplayan Sercan Badur’u başrol oynatmaya karar verdi.  

 

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin ‘Necati’si, Güllerin Savaşı’nın Cihan’ı Sercan Badur son dönemin en başarılı genç oyuncularından.

 

YÜZÜNÜ DRAMATİK BULDUĞU İÇİN TERCİH ETTİ

 

Birçok oyuncu Türkan Şoray imzalı sinema filminde yer alabilmek için sıraya girdi. Ancak Türkan Şoray, dramatik bir yüze sahip olduğunu belirterek başrolü Ekin Türkmen’e verdi.

 

Ekmek Teknesi, Menekşe ve Halil, Küçük Kadınlar, Acı hayat gibi dizilerde oynayan Ekin Türkmen daha önce üç sinema filminde rol almıştı.

 

Türkan Şoray’ın filminin kadrosundaki sürpriz isim ise ilk kez oyunculuk yapacak olan Türkan Şoray’ın kızı Yağmur Ünal oldu. Çekimler temmuzda başlayacak.

 

Okan Işık-Bugün

YORUM YAP
YORUMLAR