Hepsi aynı yoldan geçti... İşte ünlü olmadan önce reality şovlara katılan isimler

Meghan Markle ve Lady Gaga gibi isimlerin arasında yer aldığı ünlüler, şöhrete ulaşmanda önce televizyon programlarında boy gösterdi.

Büyük çıkış yakalamadan önce ünlü isimlerin reality şov programlarında yer aldığı ortaya çıktı.

LADY GAGA

Oscar ve Grammy ödüllü ünlü şarkıcı ve oyuncu, dünyaca ünlü bir sanatçı olmadan önce, 2005'te MTV'de yayınlanan realite dizisi 'Boiling Point'te boy gösterdi.

JON HAMM

Ünlü oyuncu henüz 25 yaşındayken, 1996 yılında, 'The Big Date' adlı TV şovundaydı.

MEGHAN MARKLE

Meghan Markle, 2006'da 'Deal or No Deal' adlı yarışma programında iki sezon yer aldı. Yarışma, Türkiye'de 'Var mısın Yok musun' adıyla biliniyordu.

BEYONCE

Beyonce, dünyaca ünlü bir pop yıldızı haline gelmeden önce, 1993 yılında henüz 12 yaşındayken Girl Tyme grubunun bir parçası olarak 'Star Search'te yarıştı.

EMMA STONE

Emma Stone, TV'ye ilk çıkışını 2004 yılında yetenek yarışması realite şovu 'In Search of the New Partridge Family'de Laurie Partridge rolüyle yaptı. Ancak pilot bölüm hiçbir zaman yayınlanmadı.

CARDI B

'Bodak Yellow' adlı hit şarkısıyla büyük çıkış yakalamadan önce Cardi B, 2015'te 'Love & Hip Hop: New York' programının altıncı sezonuna katıldı.

KESHA

Çıkış şarkısı 'Tik Tok'u yayınlamadan çok önce Kesha, 2005 yılında Paris Hilton ve Nicole Richie'nin popüler reality şovu 'The Simple Life'ta kısa bir süre göründü.

YORUM YAP
YORUMLAR