Güzide Duran güzellik sırrını böyle açıkladı

41 yaşında fit görünümüyle dikkat çeken Güzide Duran, ‘Alem Plus' programına sırrını açıkladı: ‘'Anne ve babadan gelen genetik faktörler.”

2 çocuk annesi olmasına rağmen düzgün fiziğiyle dikkat çeken eski manken Güzide Duran, formunun sırrını anlattı. 360 ekranlarında 'Alem Plus' dergisine konuşan 41 yaşındaki Duran, 'Anne ve babadan gelen genetik faktörler var. Biraz da kendime bakmayı seviyorum. " dedi.

Spor yapmaya, sağlıklı beslenmeye dikkat ettiğini belirten Güzide Duran, "Bir de tabii çocukların bana verdiği enerji var' dedi.

Adnan Aksoy ile evlenip çoluk çocuk sahibi olduktan sonra mankenliği bırakan Duran, geriye dönük pişmanlıkları olup olmadığı yönündeki soruya ise samimi bir cevap verdi.

Güzide Duran, 'Hayır asla yok ama biraz daha çok çalışabilir miydim onu düşünüyorum zaman zaman. Çok emek verebilir miydim mesela, yurtdışında Amerika'da bunun için daha çok zaman ayırır mıydım bazen düşündüm evet' yanıtını verdi.

ANNELİK SABIRLI OLMAYI ÖĞRETTİ

Selin adında kızı ve Emir adında oğlu olan Güzide Duran, anne olmanın hayatına kattıklarını anlattı.

Duran, "Her şeyden önce sabırlı olmayı öğreniyorsunuz. Onların olması bana ekstra bir enerji ve bambaşka pozitif bir şey katıyor. Annelik güzel bir duygu" sözleriyle anlattı.

YORUM YAP
YORUMLAR