Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in bebek sevinci:

İkinci kez anne-baba olacak olmanın sevincini yaşayan oyuncu çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, geçtiğimiz gün Bodrum'da araçlarında görüntülendi.

Çalıkuşu setinde tanışıp arkadaşlıkları aşka dönüşen Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, 2017 yılında muhteşem bir törenle nikah masasına oturdu. 2019 yılında çocukları Karan'ı kucağına alan Fahriye Evcen ile Burak Özçivit çifti, ilk kez anne-baba olmanın sevincini yaşamıştı. İkinci bebek beklediği ortaya çıkan ünlü çift, önceki gün Bodrum'da objektiflere yansıdı.

"Neler hissediyorsunuz?" sorusuna yanıt veren ikili, "Biz de yeni öğrendik. İnanılmaz heyecanlıyız. Çok sevindik. O kadar yeni ki Karan'a bile söyleme fırsatımız olmadı. Hatta gördüğünüz gibi yolu bile şaşırdım. Kapalı yola girdim farkında olmadan. 'Kız mı olsun, erkek mi olsun?' modunda değiliz. Sağlıklı vatana, millete hayırlı evlat olsun, yeterli. Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım." şeklinde konuştu.

Fahriye Evcen, Karan'ın doğmasından sonraki süreçle ilgili, "Zaten tempolu bir iş yapıyorum ama hep zamanı çok iyi yönettiğimi düşünüyordum. Kendimle gurur duyarken, hayatıma bir bebek girdiğinde aslında işin hiç de öyle olmadığını, bebeğin benim ritmimi tepetaklak ettiğini gördüm. Çünkü bebeğin kendi ritmi var ve anne ona zaman ayırmak zorunda. Uzun süre kimseden destek almadım. Burak'ın da katkısı oldu." ifadelerini kullanmıştı.

YORUM YAP
YORUMLAR