Ferdi Eğilmez'den dikkat çeken Kemal Sunal, Adile Naşit ve Şener Şen paylaşımı!

Yeşilçam'a damga vuran Hababam Sınıfı'nın usta yönetmeni Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi Eğilmez dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

Sanat hayatı boyunca 44 film yöneten, 5 senaryo kaleme alan ve 97 filmin yapımcılığını gerçekleştirerek 'Hababam Sınıfı', 'Süt Kardeşler' ve 'Canım Kardeşim' Türk sinemasına damga vuran filmlerin yönetmenliğini yapan merhum Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi Eğilmez, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile adından söz ettirdi.

Arzu Film'in kurucu yönetmeni olan Yeşilçam'ın usta ismi Ertem Eğilmez'in oğlu Ferdi Eğilmez Kemal Sunal, Adile Naşit ve Şener Şen'in balmumu figürünün yer aldığı bir kareyi Twitter hesabından paylaştı.

KEMAL SUNAL, ADİLE NAŞİT VE ŞENER ŞEN PAYLAŞIMI! "KİM BUNLAR!.."

Ferdi Eğilmez, Türk Sineması'nın klasiklerinden 'Hababam Sınıfı'nda İnek Şaban karakterini hayat veren Kemal Sunal, Hafize Ana'yı canlandıran Adile Naşit ve Badi Ekrem rolü ile hafızalara kazınan Şener Şen'in birlikte balmumu figürlerinin yer aldığı kareyi "Kim bunlar" notu ile paylaştı. İşe o paylaşım...

Ferdi Eğilmez sosyal medya paylaşımıyla Hababam Sınıfı'nın unutulmaz karakterlerinden olan İnek Şaban (Kemal Sunal), Hafize Ana (Adile Naşit) ve Badi Ekrem'in (Şener Şen) balmumu figürlerinin ünlü oyunculara benzemediğine dikkat çekti.

Paylaşımı gören bazı sosyal medya kullanıcıları, "Keşke görmeseydim gözlerim kanadı, bu kadar benzetemezler, sadece kıyafetler benzemiş, kıyafetler simalardan çok daha başarılı" vb. yorumlarda bulundular.

YORUM YAP
YORUMLAR