"G'ebersin" krizi magazin gündemini sarstı

Yılmaz Morgül'ün, Bülent Ersoy'u, içinde 'Gebersin' kelimesi geçen sözlerle eleştirdiği iddiası şok yarattı. Sanatçı Onur Akay, Ersoy'un Morgül'e dava açacağını söyledi.

Türk Sanat Müziği sanatçısı ve yazar Onur Akay, meslektaşı Yılmaz Morgül'ün, Diva Bülent Ersoy için söylediği ileri sürülen sözleri çok sert eleştirdi.

İddialara göre Yılmaz Morgül önceki gün katıldığı bir ödül töreninde Bülent Ersoy'u Zeki Müren'le ilgili sözleri sebebiyle eleştirirken şöyle konuşmuştu:

"...O şahıs 'En büyük ses benim' diyecek kadar raydan çıktı. Sanatçı değil, insan bile değil. Akıl sağlığını yitirdi. G'ebersin."

Olayın medyada haber olmasının ardından Yılmaz Morgül bir açıklama yaparak 'G'ebersin' diye bir söz söylemediğini ileri sürdü. Morgül, "Röportajın dikkat çekmesi için atılmış bir başlık ve asparagas haberdir. Ailemden aldığım terbiye ve görgüm nedeniyle hiç kimse için g'ebersin kelimesini telaffuz edemem"

Yılmaz Morgül'ün muhabirleri zan altında bırakması üzerine, kendisiyle yapılan röportaj muhabirler tarafından paylaşıldı. Sanatçı ve yazar Onur Akay, Bülent Ersoy'un röportajda söylenenleri dinledikten sonra Yılmaz Morgül'ü mahkemeye vermeye karar verdiğini kendisine söylediğini açıkladı.

MAGAZİN DÜNYASINDA İLK DÜELLO DAVETİ YAŞANDI

Onur Akay şöyle devam etti:

"Allah Bülent hanıma uzun ömürler versin. Yılmaz Morgül'e göre, güya gazeteciler dikkat çeksin diye, 'Gebersin' kelimesini röportajın haberine eklemiş... Böyle söyleyerek muhabirleri suçluyor. O genç arkadaşların günahını alıyor. İşte röportajın bandı ortaya çıktı, bal gibi de söylemiş o kelimeyi.

Bülent hanım öğrendi ve çok kırıldı, çok üzüldü, dava açacağını söyledi. Yılmaz Morgül Türt halkına hep mağduru oynamıştır. Televizyona çıkıp ağlamış, Bülent Ersoy beni engelledi derken dahi utanmamıştır.

Diva Bülent hanım öyle bir yüreğe sahiptir ki sana cevap bile vermedi. Koluna girdi, seni tüm Türkiye'nin izlediği kendi programına Bülent Ersoy'la  bile konuk etti."

Bu arada Bülent hanımı düelloya davet ettin ya, dün gece Bülent hanımla konuştum, o da seni dürüstlüge davet ediyor."

YORUM YAP
YORUMLAR