Ergün Özcan’dan Köy Okulları’na destek!

Fenomen, iş adamı Ergün Özcan, Köy Okulları’ndaki minikleri unutmadı ve onlara destek oldu

Ergün Özcan, bilmeyenler için arkadaşım. Çok güzel bir kalbe sahip. Köy okulları yardım projesine destek oldu ve Ağrılı öğrencilerimizin yüzünü güldürdü. Giyimden, kırtasiyeye kadar tüm ihtiyaçlarını giderdi. 
Helal olsun 

PROJEYLE İLGİLİ BİLGİ;

Köy Okulları Yardım Projesi 2014 yılından beri, 1800 ve üstü okula kırtasiye, giyim, okul demirbaş ve destek malzemesi temininde, okul tadilatı ve sağlık konusu desteğinde ve sayısız okula kütüphane ve kitap temininde aracılık yapan sosyal sorumluluk projesidir.
Projenin kurucusu ve yöneticisi Cafer Canşi tüm alt yapı, koordinasyon, iletişim ve arka plan çalışmalarına doğrudan hakim ve ilgili olarak 2014 yılından beri projeyi büyüterek bugüne gelmesini sağladı.

Varoluş sürecimizde, sosyal medya hesaplarımız aracılığı ile değerli destekçilerimiz ve değerli öğretmenlerimiz sayesinde büyük mutluluklara güzel imzalar atıldı.
Hiçbir ideoloji, fikir ve siyasi odak ya da güç, simge, herhangi bir vakıf ya da dernekle bağı bulunmayan, amacı sadece çocuklara yardım ulaştırmak olan sorumluluk projesinin kurucusu, proje fikir sahibi ve sayfa yöneticisi Cafer Canşi, Ağrı ilinde; sayfanın okul ilanları, destekçi bulma ve çalışmalarında editör görevinde Özlem Bulutoğlu Kocaeli’nde ikamet etmektedir.
 

Bazı şehirlerde ve yurt dışında gönüllülerimiz bulunmaktadır.
Sayfamızın facebook üzerinden direkt okul öğretmenlerinden alınan okul ilanları, belli bir formatta istenip; instagram sayfamızda yayınlanınca destekçilerimiz tarafından farklı şehirlerden ihtiyaçlar direkt okullara gönderilip bizzat ihtiyaç sahibi okuldaki öğretmen ile irtibat sağlanır. Öğretmenlerimiz destekler ulaştığında fotoğraf ve video ile bizlerle mutluluklarını paylaşarak ortak olmamızı sağlar.

Çalışmalarımız; siteden ve sosyal medya hesaplarımızdaki paylaşımlarımızdan da bilindiği üzere, okul talebi ile destekçilerimizin katkılarını buluşturmak ve sağlanan destek yerine ulaştığında bu mutluluğa hep birlikte ortak olabilmek üzerinedir.
 

Uzun yıllar bir arada ve çoğulda olmak dileklerimiz ile.
Maddi desteğin kabul edilmediği ve bugüne kadar sayısız şahsi, firma, kurum ve kuruluş desteği ile sürekli büyüyerek devam eden projemizde, her ilden köy okulu istisnasız yayına çıkartılıyor. Fakat fiziki ve coğrafi koşullar, yoksulluk, yokluk ve benzeri sebeplerle doğu illerindeki köy okullarından daha fazla talep alıyoruz.
 

Bunun yanı sıra İzmir, Isparta, Giresun, Artvin gibi çeşitli illerde de köy okullarından gelen talepler karşılandı.
Tek dileğimiz ve uğraşımız; gelecek için aydınlık, eğitimli, bilinçli ve sağlam değerler ile kuşanmış nesiller yetişmesine ve onların mutlu yarınlarına katkı sağlamak.
Çocuklarımızın hem geleceklerine ışık hem de yaşamsal koşullarına benim de bir desteğim olsun diyorsan, lütfen sen de sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulun ve Minik Kalplere Dokun!
Köy okulları yardım projesi Kurucu ve yönetici
Cafer Canşi

 

YORUM YAP
YORUMLAR