Can Yaman'a yapılan büyük haksızlığın sebebi ne?

Son günlerde İtalyan sevgilisi Diletta Leotta ile gündeme gelen ünlü oyuncu Can Yaman bir dönem yaptığı açıklamalarla Türkiye'nin en çok eleştirilen oyuncularından birisi olmuştu.

Can Yaman Türkiye'nin en çok eleştirilen oyuncularından birisi oldu. İnadına Aşk, Erkenci Kuş, Bay Yanlış gibi yapımlarla büyük bir çıkış yakalayan oyuncu Can Yaman bir dönem yaptığı açıklamada geçen bir kelime ile ülke gündemine oturmuş ve sosyal medyada adeta linç edilmişti.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Türkiye'de eleştiri yağmuruna tutulan Yaman'ın olumlu yönleri ön plana çıkartılmadı. Peki, Can Yaman bu eleştirileri hak ediyor mu?  

Bir dönem katıldığı bir programda açıklama yapan Can Yaman "Libido" kelimesi yüzünden ağır eleştirilere maruz kaldı. Sosyal medyada adeta linç edilen Yaman'ın açıklamaları Türkiye gündeminde büyük tepki çekti.

Can Yaman yurt dışına gittiği dönemlerde büyük bir hayran kitlesi tarafından karşılanmış, bunların parayla oraya getirildiği iddia edilmişti. Yaman tüm eleştirilerin yanı sıra İtalya'da tanıştığı ve evlenme teklifi ettiği sevgilisi Diletta Leotta için "reklam aşkı" söylemleriyle karşı karşıya geldi.

Hatta Yaman'ın Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar Yaman hakkında: "Can Yaman ünlü bir oyuncu olabilir ama bence kezban. Sevgilisi de kezban! Ayı gibi kuvvetli olabilir ama tam bir hokkabaz. Oradaki insanlara para veriyorlar. Sonra Can Yaman'ın etrafına toplanıyorlar" diyerek oyuncuyu yerden yere vurmuştu.

CAN YAMAN BÜTÜN BU ELEŞTİRİLERİ HAK EDİYOR MU?

Birçok eleştiriye maruz kalan ve sosyal medyada yakışıklılığı ve fit vücuduyla ön plana çıkan Can Yaman'ın eğitim hayatı ve pek de bilinmeyen özellikleri aslında göründüğü gibi birisi olmadığını gözler önüne seriyor.

İtalyan Lisesini birinci olarak bitiren Yaman, Yeditepe Üniversitesi'nin hukuk bölümünden mezun oldu ve bir dönem avukatlık yaptı. 

POLEMİĞE GİRMEMESİ DİKKAT ÇEKTİ

Can Yaman meslektaşlarının aksine kendisine yapılan ağır eleştirilere kayıtsız kaldı. Ünlü oyuncunun polemiğe girmekten kaçınması dikkat çekti. 

YENİ ADRESİ İTALYA

Türkiye'de son dizisi reyting savaşlarına kurban giden Can Yaman önümüzdeki günlerde İtalya'da büyük projelere imza atacak. (Akşam Gazetesi, Muhammed Fatih Karabulut)

YORUM YAP
YORUMLAR