Can Yaman’dan hayranlarına kötü haber: Vazgeçti!

Bir reklam çekimi için İtalya'ya giden ünlü oyuncu Can Yaman, gönlünü İtalyan spiker Diletta Leotta kaptırmıştı.

İtalya'nın meşhur yapımlarından Sandokan ile de anlaşan ünlü oyuncu zaman yetersizliği nedeniyle Cahil Periler dizisinden çekilmek zorunda kaldı. Son olarak Bay Yanlış isimli dizinin başrolünde Özge Gürel ile birlikte rol alan ünlü oyuncuya artık Türkiye'den daha çok İtalya'dan teklif gidiyor.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

Can Yaman İtalya'daki yeni projesi Sandokan için çalışmalarını sürdürüyor. Ünlü yönetmen Ferzan Özpetek ile İtalyan makarna markası için reklam filmi çeken Can Yaman, ayrıca yönetmenin yeni projesinde de rol almayı kabul etmişti. Can Yaman ile Ferzan Özpetek işbirliğindeki yeni dizinin ismi Cahil Periler olarak duyuruldu. Ancak Yaman, diziden çekilmek zorunda kaldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Can Yaman, zamanlama sorunu yaşadı ve projelerin birinden vaz geçmek zorunda kaldı. Cahil Periler isimli diziden çekilme kararı alan ünlü oyuncu, dizinin yönetmeni Özpetek ile ileride bir başka projede görüşmek için sözleşti. 

Can Yaman, uzun süredir Ferzan Özpetek ile birlikte projeler yapmayı arzu ettiğini ifade ediyordu. İkili, reklam filminde buluşarak ilk kez birlikte çalıştı. Cahil Periler projesi ikili buluşturamadı ancak farklı bir projede iki ismi göreceğiz.

YORUM YAP
YORUMLAR