Burcu Güneş'ten acı itiraf! Meğer her şeyi bırakmak istemiş

Burcu Güneş meslek hayatında yaşadığı zorluklardan bahsetti. Adeta bir itirafta bulunan Burcu Güneş, "Tekrar İzmir'e dönsem, orada şarkı söylesem daha huzurlu bir hayatım olurdu' dediğim günler oldu" açıklamasında bulundu.

Burcu Güneş yüzünde estetik işlem olup olmadığı sorusuna cevap verdi. Bir yayına konuk olarak katılan Burcu Güneş, yüzünde estetik olmadığını sadece oyuncuların yaptırdığı dolgu işlemlerden olduğunu söyledi.

BURCU GÜNEŞ'TEN YILLAR SONRA GELEN İTİRAF

"Bir kadın şarkıcı olarak geriye dönüp baktığında müzik kariyerinizde sizi en çok zorlayan şey ne oldu?" sorusuna da veren Burcu Güneş, şunları söyledi:

"Benim en zorlandığım şey, güvendiğim insanların, yardım ettiğim ve en çok yanımda durması gereken sözleşmeli ortaklarımın arkamdan vurması olmuştu. Piyasadan soğutan, 'Hiç müzik yapmasam da gidip bir sayfiye yerinde yaşasam, tekrar İzmir'e dönsem, orada şarkı söylesem daha huzurlu bir hayatım olurdu' dediğim günler oldu. Projelerimin başka şarkıcılara anlatılması, dinletilmesi, anlattığım kliplerin, PR ve imaj çalışmalarının başkalarına uygulanması, bazı işlerin engellenmeye çalışılması gibi çok fazla şeyle karşılaştım."

YORUM YAP
YORUMLAR