Aynı sınıfta okuduklarına inanamayacağınız ünlü isimler!

Ünlü isimlerin birçoğu okul yıllarını beraber geçiriyorlar. Aynı dizi ve filmlerde oynasalar dahi bu durum pek fazla bilinmiyor.

Üniversitelerin aynı bölümlerinden mezun olup eğitim hayatlarını beraber geçiren birçok isim bulunuyor. Bu isimlerden bazıları bilinse de bazıları ise ancak eski yıllara ait Instagram paylaşımıyla ortaya çıkıyor.

Aynı sınıfta okuduklarını bilmediğiniz ve duyunca şaşıracağınız isimleri derledik:

1 - SEMİH ERTÜRK / BORAN KUZUM

Son dönemin iki popüler oyuncusu Semih Ertürk ve Boran Kuzum, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde sınıf arkadaşıydılar. 

2 - ZUHAL TOPAL / ŞEYLA HALİS

Şimdilerde sunucu olarak karşımıza çıkan Zuhal Topal öğrencilik yıllarında, Cennet Mahallesi'nin Menekşe'si olarak hafızalara kazınan oyuncu Şeyla Halis ile sınıf arkadaşıydı. İki isim bir dizide de beraber rol almışlardı.

3 - SALİH BADEMCİ / OYA OKAR

Son dönemde yalnızca dijitale iş yapan Salih Bademci ile Arka Sokaklar dizisi oyuncularından Oya Okar, üniversitede sınıf arkadaşıydılar. Bu sınıfta aynı zamanda Hare Sürel, Sitare Akbaş, Ali İl, Ahmet Rıfat Şungar ve Gülnur Gökçe gibi pek çok isim vardı.

4 - HANDE ATAİZİ / BENNU YILDIRIMLAR

Ödüllü oyuncular Hande Ataizi ve Bennu Yıldırımlar, İstanbul Üniversitesi'nde okurken sınıf arkadaşıydılar.

5 - EVLİYA AYKAN / BURCU ÖZBERK

Çok Güzel Hareketler sahnesinde beraber de rol alan iki isim, Ankara Devlet Konservatuarı'nda beraber okumuşlardı.

6 - TUĞBA YILMAZ / DİDEM RUHİ / YAĞMUR ÖZBASMACI MERMER

Çok Güzel Hareketler programıyla tanınan Tuğba Yılmaz ve Didem Ruhi ile son olarak Benim Adım Melek dizisinde rol alan oyuncu Yağmur Özbasmacı Mermer, Ankara Üniversitesi'nde beraber okumuşlardı.

YORUM YAP
YORUMLAR