Ayça Çağla Altunkaya’dan ‘Minik detaylar’ paylaşımı!

Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya, sosyal medya hesabından 'minik detaylar' notuyla yaptığı paylaşımıyla magazin gündemine damga vurdu.

Acun Ilıcalı-Ayça Çağla Altunkaya çiftinden yeni haberler var. Ünlü sevgililerin aşkı doludizgin devam ediyor. Acun Ilıcalı'nın kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın yeni paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

Şeyma Subaşı'dan ayrıldıktan sonra Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşamaya başlayan Acun Ilıcalı, şu sıralar sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler yarışma programını sunarak adından söz ettiriyor. Fenomen yarışma programında gördüğümüz Acun Ilıcalı özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. 

Sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile Survivor yarışmasının çekimlerinin yapıldığı Dominik'te bulunan ünlü ikili, mutlu birlikteliklerini paylaşmaktan artık çekinmiyor. 21 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya sevgilisiyle birlikte yer aldıkları paylaşımlarına yeni bir tane daha ekleyerek dikkatleri üzerine çekti. 

'MİNİK DETAYLAR'

Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşkla tanınan Ayça Çağla Altunkaya'nın son paylaşımı magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü televizyoncunun arka planda yer aldığı Altunkaya'nın "minik detaylar" notuyla yaptığı yeni paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu. 

YORUM YAP
YORUMLAR