Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş’ın ölümü sanat camiasını yasa boğdu

Başarılı şarkıcı Alişan'ın 41 yaşındaki kardeşi Selçuk Tektaş'ın koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesi sanat dünyasını yasa boğdu.

41 yaşındaki iki çocuk babası Selçuk Tektaş'ın ölümü başta ailesi olmak üzere sanat camiasını yasa boğdu. Ölüm haberini alan ünlü isimler ise sosyal medya hesaplarından peş peşe paylaşımlar yaptı.

ÜNLÜ İSİMLER PEŞ PEŞE TAZİYE PAYLAŞIMI YAPTI

 

GÖKHAN TEPE

GÖKHAN TEPE

Ah Selçuk'um canım kardeşim. İçimiz yandı. Mekanın cennet olsun canım kardeşim. Güzel ailenin, hepimizin başı sağ olsun. Çok üzgünüz , Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun.

DERYA ULUĞ

DERYA ULUĞ

Alişan'ın kardeşi Selçuk günlerdir verdiği yaşam mücadelesini maalesef kaybetti. Tüm aileye, sevdiklerine çokça sabır diliyorum. Çok üzgünüm.

MEHMET ALİ ERBİL

MEHMET ALİ ERBİL

Allah ailesine, eşine sabır versin. Nur içinde yatsın.

SEREN SERENGİL

SEREN SERENGİL

Allah iyi olanları erken yanına alıyor. Melek gibi bir adamdı. Çok ama çok üzgünüm. Aşı olduklarını okumuştum peki nasıl olur insan kendini düşünmekten alamıyor. Allah annesine, babasına, kardeşine ama en çok da karısı ve çocuklarına sabır versin. Melekler içinde uyu Selçuk.

HATİCE

HATİCE

Çok üzgünüm çok. Alişan'ım başınız sağ olsun güzel kardeşim. Nurlarda yatsın, rabbim size sabır versin.

EMİNE ÜN

EMİNE ÜN

Çok üzüldüm çok. Hep gülen yüzün ile aklımda kalacaksın Selçuk. Mekanın cennet olsun. Allah'ımdan sabır diliyorum. Başınız sağ olsun.

BİRCAN BALİ

BİRCAN BALİ

Hiç tanımadığım bir insana günlerce dua ettik annemle. O kadar üzgünüm ki mekanın cennet olsun Selçuk. Allah geride bıraktıklarına sabır versin.

CENK EREN

CENK EREN

Kardeş kaybetmenin ne demek olduğunu ablasını kaybetmiş biri olarak çok iyi bilirim. Allah Selçuk Tektaş'a rahmet eylesin eşine, çocuklarına annesine ve Alişan'a sabırlar versin. Çok üzüldüm mekanı cennet olsun.

VOLKAN BAHÇEKAPILI

VOLKAN BAHÇEKAPILI

Kardeşimizi kaybettik

CELİL NALÇAKAN

CELİL NALÇAKAN

Ne denir ki; Ne dense boştan başka Sana huzur, sevenlerine sabır dilerim. Mekanın cennet olsun kardeşim.

CEYLAN

CEYLAN

Selçuk benim güzel kalpli kardeşim içimizi yaktın. Ölüm sana hiç yakışmadı mekanın cennet olsun. Nur içinde uyu.

HAKAN TAŞIYAN

HAKAN TAŞIYAN

Sevgili Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefat ettiğini üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Başınız sağ olsun. Allah geride kalanlara uzun ömürler, yakınlarına sabır nasip eylesin. Mekanı cennet olsun.

SEDA SAYAN

SEDA SAYAN

Üzüntümü ifade edebilecek durumda değilim Allah'ım sabır, metanet versin. Başınız sağ olsun. Rabbim mekanını cennet eylesin. Alişan'ın kardeşi Selçuk aramızdan ayrıldı üzerine nurlar yağsın.

YORUM YAP
YORUMLAR