Zirvenin sahibi belli oldu!

Televizyon ekranlarında yayınlanan dizilerin sevilen oyuncuları sosyal medyada milyonlarca kişiye hitap ediyor.

Demet Özdemir tüm rakiplerini geride bırakarak zirvedeki yerini aldı. Son yıllarda artan sosyal medya kullanımı sayesinde ünlü oyuncular da milyonlarca takipçi sayısına ulaştı. Oynadıkları diziler harici sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla da sık sık gündeme gelen oyuncular kıyasıya rekabet içerisine girdi.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN 

Milyonlarca kişiye hitap eden oyuncular sosyal medya üzerinden de gelir elde etmeye başladı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir'in Instagram hesabında 12,4 milyon, Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı Hande Erçel'in 19,3 milyon, Çukur dizisinin sevilen ismi Ece Yaşar'ın 742 bin, Alev Alev dizisiyle büyük çıkış yakalayan Hazar Ergüçlü'nün 2,7 milyon takipçisi bulunuyor.

DEMET ÖZDEMİR ZİRVEDE

Digilup tarafından yapılan araştırmaya göre geçtiğimiz hafta sosyal medyada en çok konuşulan isim Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir oldu. Geçtiğimiz hafta ise Hande Erçel birinci, Demet Özdemir ikinci olmuştu.

HAZAR ERGÜÇLÜ BÜYÜK ÇIKIŞ YAKALADI

Show Tv'de yayınlanan Alev Alev dizisinin başarılı oyuncusu Hazer Ergüçlü Demet Özdemir'in ardından en çok konuşulan kadın oyuncu oldu.'Ergüçlü, Hande Erçel, Ece Yaşar, Biran Damla Yılmaz ve Tuba Büyüküstünü geride bırakarak büyük bir çıkış yakaladı.

YORUM YAP
YORUMLAR