Yatakta yaratıcı olmak istiyorsanız bu yazıyı okumalısınız!

İlişkinizde her şey yolunda; ancak bir miktar sıkıcı ve monoton mu? Belki de cinsel hayatınızda bir doz ‘tutku’ eksik...

Birbirinize sarılın
Seksten hemen önceki kucaklaşmalar ve küçük oyunlar seks sırasında kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlar. Şefkatli dokunuşlar ya da şehvetli öpüşmeler... Hangisini tercih edersiniz edin birbirinize sarılmayı unutmayın. E tabii küçük oyunları da ihmal etmeyin!
 

Sırları yok edin
Yatakta istediğiniz kadar gizemli olabilirsiniz; maskeler, cüretkar iç çamaşırları, sürpriz seks oyuncakları… Ama ruhsal olarak tamamen çıplak olun. Birbirinize korkularınızı, fantezilerinizi, beklentilerinizi açıklamaktan korkmayın.

Duvarlarınızı aşın
Hayatınız, günlük yaptığınız işler, kişisel bakımınız… Her şeyi bir rutine bağlayabilirsiniz. Seks dışında! Rutin bir seks hayatı, partnerinizden sıkılmanıza hatta soğumanıza yol açabilir. Bu yüzden, risk alın! Arabada, sinemada, asansörde, mutfakta, banyoda…

Riskli ve heyecanlı olduğunu düşündüğünüz mekanları değerlendirin. Arada bir yapacağınız küçük kaçamaklar sizi daha istekli ve heyecanlı bir çift haline getirebilir.

Doğru nefes alın
Orgazm zevkini ikiye katlamak istiyorsanız, doğru nefes alıp vermeyi öğrenmelisiniz. Orgazm anında burnunuzdan nefes alıp, vücudunuzu nefesle doldurun ve ağzınızdan yavaşça üfleyerek geri verin. İnanın orgazm anında hissettikleriniz değişecek.

Yatak odasının enerjisini değiştirin
Seks yaparken partnerinizden başka bir şeyi gözünüz görmüyor olabilir ama bazen gözünüz öyle bir şeye takılır ki...

Örneğin, bir aile fotoğrafı; anneniz, babanız, küçük kardeşiniz, kaybettiğiniz dedeniz! Tüm fotoğrafları yatak odasından kaldırın, yatağın altında hiçbir şey saklamayın, yatak odanızı ofis işlerinden uzak tutun.

Utanmayın, sıkılmayın
Onun da elbette beklentileri var. Erkeklerin oral seksi sevdiği de bir gerçek. Onun bu isteğini her seferinde geri çevirmeyin. Arada bir, özellikle de onun hiç beklemediği bir anda onu köşeye sıkıştırın ve ufak ufak olaya girin! Ve bakarsınız ardından o da sizin için minik bir sürpriz hazırlar! Kadınlar için de bu, orgazm olmanın etkili bir yöntemidir, unutmayın. Utanmayın ve sıkılmayın!

Striptiz zamanı!
Bir gece ışıkları söndürün, güzel bir müzik açın, partnerinizi yatağa yatırın, yatağın üzerine çıkın ve striptiz yapın. Vücudunuzu yakından ona sergiliyor olmanız hoşuna gidecektir.

Yarışmayın
Seks yaparken performans yarışına girmeyin. Performans derdine düşerseniz seksin keyfini kaçırırsınız. Her şeyi boş verin, anın, seksin, hazzın, partnerinizin tadını çıkarın. Bunu her daim uygulamayı başardığınız noktada mükemmel sekse ulaşacaksınız.

Fısıldayın
Bir gece arkadaşlarınızla dışarıdayken ya da ailenizle yemekteyken, kulağına ne kadar seksi göründüğünü ve onu ne kadar çok istediğinizi söyleyin.

Ve arada bir bu fısıltılara devam edin! Gecenin ilerleyen saatlerinde kendinizi hiç beklemediğiniz bir yerde, hiç beklenmedik hazların eşiğinde bulabilirsiniz.

Sevdiğinizi söyleyin
Bu iki kelimenin nelere kadir olduğunu herkes bilir. Hele bir de seksten sonra söylenirse! Seks hakkında yapılan araştırmalarının sonucunda, uzun vadeli ilişki yaşayan çiftlerde, kelimelerle sevgisini ifade etmenin ilişkiyi güçlendirdiği ortaya çıkmış. Cinsel ilişki sonrası ona ‘seni seviyorum’ demeyi ihmal etmeyin! Bu mutluluğunuzu ve bağlılığınızı arttıracak.

Rahatlayın ve eğlenin
Yatakta sadece onun kuralları ve istekleriyle hareket etmeyin! Canınız ne istiyorsa onu yapmanız, onun da hoşuna gidecek! Beklentilerinizi bildirin.

Daha sert hareketleri seviyorsanız, açıkça belirtin! Vücudunuzu sergilemek istiyorsanız, ışıkları açık bırakın. Aynanın karşısına geçin, ardından da partnerinizi yanınıza alın. Fantezilerini gerçekleştirin ve bunu yaparken eğlenmeyi ihmal etmeyin.

Her şey sırayla
Mükemmel bir gece geçirmenin anahtarı, mükemmel orgazmın ve farklı pozisyonların içinde gizlidir. Ancak bunu sadece bir taraf yaşarsa, gece sadece bir kişi için mükemmel geçer! Bu yüzden, zevk aldığınız pozisyonları ona söyleyin ve hem kendinizin hem de onun tatmin olabileceği pozisyonları sırayla gerçekleştirin.

Afrodizyak etkisinden faydalanın
Akşam buluşacaksanız, öğlen biraz enerji takviyesi yapabilirsiniz. Dr. Mehmet Öz’ün tavsiyesine kulak verin: Ginseng çayı ve bitter çikolata! Bunlar, beyindeki aşk kimyasallarının salgılanmasına yardımcı olarak, enerji verir. Ayrıca deniz ürünleri, kabak çekirdeği, yumurta, ıspanak gibi gıdaların da cinsel gücü arttırdığı biliniyor.

YORUM YAP
YORUMLAR