Yatakta Kadını Mutlu Etmenin Yolları Nelerdir Anlatıyoruz!

Cinsel Yaşamda Kadınları Mutlu Etmenin Yollarını Sizin İçin Araştırdık Ve Anlatıyoruz...

Yatakta kadını mutlu etmenin yolları nelerdir kadın yatakta nasıl mutlu edilir detaylarıyla anlattık. Kadını yatakta mutlu etme pozisyonları ve dahası için Smart Casanova kitabını da sizlerle buluşturduk. Yatakta kadını mutlu etmek hakkında her şey burada. Bu bilgiler sonrasında çok şey değişecek.

Kadınlar çoğu zaman çok bilinmeyenli denklem gibi olsalar da onları memnun ve mutlu etmenin yolları aslında oldukça açık ve alenidir. Hem de hayatın her alanında. Kadın ruhundan birazcık anlıyor olmanız ve biraz da onların iç dünyalarındaki nehrin ne yönde aktığını bilmeniz yeterli. Yatakta kadını mutlu etmenin yolları da son derece basit. İşte bazı detaylar…

 

yatakta kadını mutlu etmenin yolları

 

YATAKTA KADINI MUTLU ETMENİN YOLLARI YÖNTEMLERİ

Yatakta kadını mutlu etmenin yolları konusunda aşağıdaki 10 madde çok işinize yarayacak.

  1. Asla sabırsız olmayın, hiçbir şeyi aceleye getirmeyin. Kadınlar yatakta ağırbaşlılığını koruyabilen erkekleri sever ve böylesi bir erkekle birlikte olmaktan memnun olur. Aceleci bir erkek, sekse aç kalmış bir izlenim bırakır ve yatakta münasebette olduğunuz kadın eğer karınız değilse onla seks için birlikte olduğunuzu düşünebilir. Bu da yaşadığı andan zevk alamamasına sebep olur.
  2. Karşınızdaki kadınla ilişkiniz yeni sayılır ise yüz yüze olacağınız pozisyonları tercih edin. Sırtının size dönük olacağı pozisyonlara yönlendirmeyin. Çünkü kadınlar özellikle ilişkinin ilk evrelerinde yatakta duygusallığa çok önem verir ve bunu hissetmelerinin onlar için en kesin yolu erkeği ile olabildiğince yüz yüze olmalarıdır. Uygun zamanlarda yanağına konduracağınız masum bir öpücük de bu duygularını artıran diğer bir detay. Mutlaka deneyin! Bu tavrınıza verecekleri olumlu tepkiyi hemen bakışlarından anlayacaksınız.

Kadınları baştan çıkarmanın 8 yolu!

 

    3.Her ne yapıyor olursanız olun onun vereceği tepkileri iyi analiz edin. Yapıyor olduğunuz şeyden hoşlandığını belli eden sesler çıkarıyor ya da karşılık olarak başınızı okşuyorsa buna devam edin. Hoşlanmadığını azıcık hissettiğiniz bir şey olursa hemen son verin.

    4.Yatakta kadını mutlu etmenin yolları olarak bir diğer detay sizi yönlendirmesini istemenizdir. Seks esnasında çiftlerin konuşması hem olaya lezzet katar hem de birbirlerinin beklentilerini ve şifrelerini çözebilmek adına faydalıdır. Ne istediğini söylemesi konusunda onu cesaretlendirin.

 

 

    5.iltifat duymaya bayılırlar. Gerçek şu ki; size göre en güzel fiziğe sahip kadının bile mutlaka kendinde beğenmediği bazı şeyler bulunur. Seks esnasında ona yapacağınız iltifatlar onu rahatlatacak ve kendini daha iyi hissetmesine sebep olacaktır.

     6.Hijyen konusunu uzun uzun anlatmaya gerek duymuyoruz. Seks öncesinde mutlaka duş almalı ve mis gibi kokmalısınız.

 

kadınlar yatakta ne ister ne istemez?

 

    7.Bazı pozisyonlar kadına daha yüksek haz verir. Kendi bedeninin açısı ve erkeğin beden açısı haz seviyesini yükselten detaylardandır. 

   8.Yatakta kadını mutlu etmenin yollarından biri de onun cinsel organına yönelik esprili bir dille konuşmaktır. Merhaba prenses, benim küçük Afrodit’im…vs. gibi sözler hem onu güldüreceği hem de egosunu yükselteceği için yaşayacağı hazzı artıracaktır.

 

Evlilikte Cinsel ilişki Pozisyonları – Resimli 35 Pozisyon!

 

    9.Ülkemiz kadınlarının belli bir yaşa kadar cinsellik ve kadınlıktan uzaklaştırıldığını unutmayın. Namus meseleleri yüzünden, o günah bu günah derken cinsellikten soğuyan pek çok kadın bulunmakta. Siz yatakta ne kadar şefkatli olursanız o da o denli rahatlayacaktır. Bir kadının aklı rahat değilse seksten zevk almasını beklemeyin! Bu konuda ona yardımcı olun. Bu tavrınızı sadece yatakta değil, onla olan her türlü münasebetinizde sergilemelisiniz.

   

10.Esasında bir kadını yatakta mutlu edebilmenin yolu yatak dışındaki gündelik münasebetlerinizle belirleniyor. Bir kadının hayalinde olan hayranlık duyacağı erkek onu yatakta en çok mutlu edebilecek erkektir. Bu nedenle ilk önce gündelik yaşamda onu mutlu etmeli ve hayranlığını kazanmalısınız. Ancak bu altyapı ile sizle sevişmekten keyif alacak hale gelecektir. Kadınlar cinselliği beyinlerinde yaşarlar. Fiziksel temasın ne kadar keyifli olacağını onun zihnindeki imajınız belirleyecektir.

 

YORUM YAP
YORUMLAR