Yatakta başarılı kadın olmanın kuralları!

Kadınların bazıları yatakta 'İyi'dir, bazıları ise 'Çok başarılı'dır. Peki yatakta 'İyi' olan kadınla 'Çok Başarılı' olan kadın arasındaki farklar nelerdir?

Bazı kadınlar yatakta sadece 'İyi', bazı kadınlar ise 'Çok Başarılı'dır. Kadınlar yatakta genelde flört oyunlarıyla erkekleri etki altına almayı tercih eder. 

Ateşli ve uzun bir gece geçirmek istiyorsanız, gecenin hazırlıklarına sabahtan başlamalısınız. Erkeğin cep telefonuna göndereceğiniz gizemli ve arzu hissi uyandıran sıcak bir mesaj, bilinçaltında onun gecenin hayalini kurmasını temin edecektir. 

Ön sevişmeyi uzun tutun

Sakın ikinizi de geceden soğutabilecek konuları açmayın. Onun ya da sizin hoşunuza gitmeyecek hiç bir konunun o gece aranıza girmesine müsaade etmeyin. Şunu unutmayın, güzel sözler ve pohpohlanmak her erkeği etkiler. Ve erkeklerin hepsi, heyecana ve baştan çıkarılmaya her zaman hazırdır. 

Sevgilinize şunu yapmaktan hiç çekinmeyin, çünkü erkekler cinsellikte yeni deneyimlere çok açıktır. Partnerinize yeni deneyimler keşfetmeyi teklif edin. Onun yüzünde göreceğiniz şaşkınlık ifadesi heyecanının yansıması olacaktır. 

Sevgilinizle yatağa uzandığınızda ön sevişmeyi kısa tutmayın ve mümkün olduğunca heyecanınızı artırın. Çiftlerin ön sevişme sırasında birbirlerini keşfettiklerini ve bu sayede yatakta daha uyumlu olduklarını sakın unutmayın.

Çabucak finale gitmeyi istemekten kaçının

Her kadın, erkekler tarafından arzulandığını hissetmek ister. Çoğu çift, şehvetin rüzgârına kapılarak ateşleyici adımları es geçer. Hemen sonuca gitmek ister; bu çok yanlıştır.

Nasıl aperatifler, ana yemek öncesi iştah açıcı etkisini gösteriyorsa, zevk ertelemeleri de seksin iştah açıcıları sayılabilir. Onun için, büyük zevki sürekli geride tutarak ve ön sevişmeyi besleyerek hedefe doğru ilerlemekte her zaman yarar vardır.

Erkeklerin çoğu kadının da zevk aldığını görmekten etkilenir. Bu aynı zamanda da zevk verebildikleri için duydukları ego tatminidir. Şehvetle kendinizden geçmiş olsanız bile bencillik etmeyin ve seviştiğiniz erkeğinizin ego tatminini yaşamasına izin verin. Aldığınız hazzı hem yüzünüzle hem de vücudunuzla ve tüm içtenliğinizle yansıtmaya çalışın. Bunu sizin mutluluğunuzu ilan ettiğiniz, onun da zaferini kutladığı bir seremoni gibi düşünün. Size zevk verebildiğini gören erkek daha fazlası için çabalayacaktır. 

Erkeğinizin rehberi olun 

Kadınlar kimi zaman yatakta tutkuyu, kimi zaman da romantizmi yaşamak isterler. Ne istediğiniz konusunda ona ipuçları vermelisiniz. Uzmanlara göre kadınlar için baştan çıkmış bir erkeği yönlendirmek daha kolaydır. 

Yatağınızdaki monotonluktan kurtulmanız ve tutkuyu ateşlemeniz için farklı pozisyonlar deneyebilirsiniz. Uzmanlarca bu konuda hazırlanan birçok kitaptan yararlanabilirsiniz. Aynı zamanda bilindik pozisyonları yaratıcılığınızla daha heyecanlı ve eğlenceli kılabilmek sizin elinizde. 

Böylelikle birbirinizi daha fazla keşfederek, zevkinizi ikiye katlayabilir, erkeğiniz için vazgeçilmez olabilirsiniz. 

Hassas bölgeler 

Hassas bölgelerin şehveti doruklara taşıdığını unutmayın. Erkeğinizin zevkini daha da muhteşem kılmak istiyorsanız, biraz da hassas bölgelere yönelin. Zevk anında bir elle saçlarını çekerken diğer elinizle de kalçasını sıkmayı veya boynuna küçük ısırıklar atmayı deneyin. Yaşadığı hazzın nasıl arttığını göreceksiniz. 

Islak bedenler 

Fantezilerinize kremleri veya özel vücut yağlarını da ekleyin. Kayganlık etkisiyle hem yaptığınız ön sevişme masajlarının etkisi artacak, hem de birbirinizi daha fazla hissedebileceksiniz. 

Karakteristik yaklaşımlar 

"Her erkek yatakta vahşi sözler duymaktan hoşlanır" diye bir kural yok. Temelde yatakta iyi olduklarını hissetmek isterler ama bunu nasıl ifade ettiğiniz çok önemli. Erkeğin yataktaki davranışlarına doğru sözlerle tepki gösterin. "Beni çıldırtıyorsun" demek yerine, "Dokunuşların beni çok etkiliyor" gibi hislerinizi paylaşan sözler söylemenizde fayda var. Tabii bunun aksinden hoşlanan erkekler için en iyisi, şehvet dolu konuşmalar olacaktır. 

Egosunu tatmin etmek istediğini unutmayın ve siz de bunu en doğru sözlerle sağlayın. Yatakta alışılagelmiş davranışlar monotonluğa yol açar. Hayal gücünüze bedeninizi de ekleyin ve her noktasıyla onu etkilemenin yollarını bulun. Örneğin saçlarınızı gıdıklayıcı dokunuşlar için kullanın. Böylelikle yeni keşifler yaşarken, bedeninizi de yakından tanıyacak. 

Risklerin tahrik edici gücünü kullanın 

Erkeğinizle çılgınlık yapmaktan çekinmeyin. Ancak tabii ki bunu yaparken suç olabilecek şekilde davranış içinde olmayın. Her erkek yakalanma riskini baştan çıkarıcı ve heyecanlı bulur. Halka açık yerlerde onu baştan çıkarmayı deneyin veya perdeler açıkken sevişmeyi teklif edin. Örneğin bir kafede karşı karşıya otururken, ayağınızla onu okşamayı deneyebilirsiniz.

Uzmanlar risk almanın erkeklerin testosteron salgısının ve beyindeki adrenalinin artmasına sebep olduğunu, dolayısıyla da daha çok tahrik olduklarını belirtiyorlar. 

Sevişme sırasında bedenlerinizin bütün olduğu hissini uyandıracak kadar sık, ten temasında bulunun. Teninizi hissetmek hoşuna gideceği gibi sizi daha fazla arzulamasını sağlayacaktır. Maksimum ten teması için uygun pozisyonları deneyin. 

Erkekler, kadınların kendi tenlerine dokunmalarından çok hoşlanırlar. Onun karşısında kendinize dokunmanız zihninde kendine güvenen ve ne istediğini bilen kadın imajını uyandıracaktır. Erkeğiniz sizi hayranlıkla ve dikkatle izleyecektir. Bütün dikkatinin size yoğunlaşmasını neyi, nasıl istediğinizi göstermek için bir fırsat olarak kullanın. Hepsini tek tek hatırlayacağından ve zevkinizi garantilediğinizden emin olabilirsiniz. 

Pelvis kaslarınız gizli silahınız 

Cinsel ilişki sırasında Pelvis kaslarınızı aralıklarla sıkın. Bu, erkekleri şehvetle çıldırtmanın en etkili ve mükemmel yollarından biridir. Daha sık gerçekleşen sürtünmenin ve baskının etkisiyle erkeğinizin aldığı zevk iki kat artacaktır. Bunu başarıyla uygulayabilen kadınlar erkekler için yatakta vazgeçilmezdir.

Sevişme sonrası, yaşadığınız orgazmları gözünüzde canlandırın. Böylece yaşadığınız zevkin daha uzun sürmesini sağlayabilirsiniz. Ardından, ne kadar zevk aldığınızı ifade edin. Paylaşmaktan kaçınmayın, her erkek size zevk verebildiğini duymaktan keyif alır.


(En ilginç magazin haberlerini anında öğrenmek için instagram'daki @bilalozcannofficial ve @bilalozcancom hesaplarımızı da takip edebilirsiniz)

YORUM YAP
YORUMLAR