Yaşar İpek'in avukatı Begüm Gürel: İtiraz hakkımızı kullanmadık

Bugün cezaevine giren Yaşar İpek'in avukatı Begüm Gürel, müvekkilinin cezaevine giriş süreciyle ilgili tüm ayrıntıları tek tek anlattı...

Bugün cezaevine giren Yaşar İpek'in avukatı Begüm Gürel, "mahkemenin verdiği hapis kararına itiraz hakkımızı kullanmadık" dedi.

Bugün cezaevine giren Yaşar İpek, yanında avukatı Begüm Gürel ile birlikte soruları yanıtlarken "Seren ile ilişkimiz başladığı yerde bitti" dedi.

Yaşar İpek'in açıklamasının o kısmını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Yaşar İpek’in avukatı Begüm Gürel de müvekkilinin yaşadıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Seren Serengil, boşanma aşamasında olduğu oldukça Yaşar İpek’e kendisine yaklaşmaması, şiddet içeren söz ve davranışta bulunmaması ve ayrıca kitle iletişim araçlarıyla veya sair surette 1 ay boyunca rahatsız etmemesine yönelik talepte bulundu. Mahkeme talebi kabul etti. 

Akabinde Seren Serengil, Yaşar İpek, ailesi ve evlilikleri hakkında gerek sosyal medya hesabı üzerinden, gerekse de yazılı ve görsel basında birçok açıklama yapınca Yaşar İpek de bir Youtube programına katılarak cevap hakkını kullandı. 

Bu program üzerine Seren Serengil’in avukatı, aile mahkemesine başvurarak Yaşar İpek’in tedbir kararını ihlal ettiğini, bu gerekçe ile İpek hakkında tazyik hapsi verilmesini talep etti. 

Mahkeme, İpek’in “Korunan kişiyi iletişim araçlarıyla veya sair suretle rahatsız etmemesi” yönündeki tedbir kararını ihlal ettiğini açıklayarak Yaşar İpek hakkında 3 gün zorlama hapsine tabii tutulmasına karar verdi."

Avukat Begüm Gürel'in açıklamalarının bir kısmını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz...

YORUM YAP
YORUMLAR