Seren Serengil sabah ameliyat olacak, dua bekliyor

Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Seren Serengil'den kötü haber geldi. Ünlü televizyoncu herkesten dua bekliyor.

Geçirdiği mide ameliyatının ardından 46 kiloya kadar düşen Seren Serengil'den kötü haber geldi. Serengil'in hastaneye kaldırıldığı Mustafa Tohma tarafından duyuruldu.

Seren Serengil'in ağrılarını dindirmek için yoğun bir tedavi uygulayan doktorlar, bütün gün tahlillerini gerçekleştirdiler. Yapılan değerlendirmeler sonucu Serengil'in yarın sabah ameliyat edilmesine karar verildi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Seren Serengil'in sağlık durumu hakkında da bilgi veren Tohma, şu ifadeleri kullandı: 'Geçirdiği ameliyat sonrası safra kesesi çalışamayacak duruma gelmiş. Bu nedenle safra kesesi alınacak.

Böbreklerde su içmemesinden ve yine geçirdiği ameliyattan dolayı böbreklerde oluşan taşlar kanalları tıkadığı için acilen ameliyata alınacak'

Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde 'Günde 10-15 ilaç içiyorum ama vücutta kalmıyor. O yüzden serum da alıyorum. Bunları kendi kafasızlığımdan yaptım, kabul ediyorum. Yemek yediğim anda midem bulanıyor. Yemek bağırsağa gidiyor. Şekerim düşüyor, beynime oksijen gitmiyor' demişti.

Arkadaşları, sevgilisi Mustafa Tohma ve annesi Seren Serengil'i hastanede yalnız bırakmıyorlar. Bu arada, gün boyu tahlilleri yapılan ünlü televizyoncunun yarın sabah ameliyat edilmesine karar verildi.

Sevgili Seren dualarımız seninle, inşallah bunu da atlatıp sağlığına kavuşacaksın (Bilal Özcan)

YORUM YAP
YORUMLAR