Ceyda Düvenci eşi Bülent Şakrak'ı öve öve bitiremedi

Sosyal medya paylaşımları ile son dönemin en dikkat çeken isimlerinden olan Ceyda Düvenci, Hülya Koçyiğit'in ‘Film Gibi Hayatlar' adlı programına konuk oldu.

Hülya Koçyiğit'in 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu başarılı oyuncu Ceyda Düvenci oldu. Kendisine yöneltilen sorulara samimiyetle cevap veren Düvenci, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

YOUTUBE KANALIMA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN

Bülent Şakrak'ın hayatındaki önemini anlatan Ceyda Düvenci, şu ifadeleri kullandı: 'Kariyerim için Bülent'ten öncesi ve sonrası var. Başarılı olmam, kendimi keşfetmem, Bülent ve bana sağladığı huzur sayesinde oldu. Yedi yıl önceki benle şimdiki ben arasında çok büyük fark var. Aynı mesleğe sahip olmak, birbirine çok âşık olmak ve sonsuz güvenmek... O güven zincirini kırmamak insanın meslek hayatında da çok büyük başarı sağlıyor.'

Anneliğin kariyerini etkilemediğini sözlerine ekleyen Düvenci, 'Etkilemedi belki ama ben de ona göre kariyer planlaması yaptım. Mesela Melisa doğdu. Bir durum vardı ve para kazanmamız gerekiyordu. O yüzden güvenilir bir yardımcı buldum kendime ve çalışmaya başladım. Bulduğum tedavi sistemlerine gidecek parayı biriktirmeye çalıştım.' dedi.

Bülent Şakrak'ın bu zamanlarda hayatına girdiğini söyleyen Düvenci, 'O anda güneş gibi hayatıma Bülent girdi. Oğlum Ali'yi dünyaya getirmek için önce bir ameliyat oldum. Hemen arkasından hamile kaldım. Ali'ye 10 ay biz baktık, sonra yine güvendiğimiz birini yanımıza aldık' ifadelerini kullandı.

YORUM YAP
YORUMLAR