VİYANA POLİSİNDE ALARM: FAHRİYE İLE BURAK'I TÜRK HAYRANLARINDAN POLİS KORUDU!

FAHRİYE EVCEN İLE SEVGİLİSİ BURAK ÖZÇİVİT YILBAŞI TATİLİ İÇİN AVUSTURYA'YA GİTTİ. İKİ SEVGİLİNİN VİYANA'DA KALDIĞI DO&CO OTELİNİN ÖNÜNE AZ ÖNCE 10 POLİS ARABASI BİRDEN GELDİ. PEKİ AMA NEDEN? AYRINTILAR İÇİN TIKLAYIN...

FAHRİYE EVCEN İLE BURAK ÖZÇİVİT'İN HAYRANLARI VİYANA'DA OTELİ KUŞATTI!

 

 

Berna Akıncılar-Viyana'dan bildiriyor

 

Burak Özçivit’in dizi çekim programının uygun olmaması nedeniyle Miami’ye gidemeyen Fahriye Evcen ile sevgilisi, Yılbaşı tatilini Viyana’da geçiriyor. İki ünlünün Viyana’da olduğunu Türk medyasından öğrenen gurbetçi hayranları ise kaldıkları otelin önünde onları görmek için beklemeye başladılar.

 

Fahriye Evcen ve Burak Özcivit’in kaldığı Do&Co Oteli’nin önünde toplanan kalabalık Türk gruba tam da şu anda büyük bir polis müdahelesi oldu. 

 

hayranlarının amacı iki oyuncunun fotoğrafını çekebilmek. Otelin güvenlik görevlileri ise hayranların otel önünde toplanmalarını istemiyor.

 

Otel görevlileri polisten yardım istedi. Türk kalabalığa 10'dan fazla polis arabasıyla müdahale ettiler. Polisler gurbetçileri kuşattı ve otelin önünden sürmeye çalıştı.

 

Otel önünde büyük bir itiş kakış oldu. Güvenlik görevlileri ve polisler hayranlar arasında itiş kakış yaşanırken taşkınlık yapıp otelden içeri girmek isteyenlerde oldu ama lobiye giremeden dışarıya çıkarıldılar.

 

Kaynak: pabucumunstari.com 

YORUM YAP
YORUMLAR