VİDEO-YILBAŞINDA HANGİ TV KANALINDA NE VAR?

HER YILBAŞI GECESİ OLDUĞU GİBİ BU KEZ DE YENİ YILA GİRERKEN HALKIMIZIN EN BÜYÜK EĞLENCESİ TELEVİZYON PROGRAMLARI OLACAK. PEKİ YILBAŞI GECESİ HANGİ TV KANALINDA NE VAR? KANALLAR 2016'YA NASIL GİRECEK? İŞTE AYRINTILAR...

YILBAŞI GECESİ 5 BÜYÜK KANALDA HANGİ PROGRAMLAR VAR?

 

ATV YENİ YILA YENİ DİZİYLE GİRİYOR, TIKLAYIN

 

MAGAZİNDUAYENİ.COM - atv’nin yılbaşı gecesi sürprizi ise başrollerinde Pelin Karahan, Yurdaer Okur, Doğan Can Sarıkaya, Eliz Neşe Çağın, Korel Cezayirli, Selen Domaç, Fatih Koyunoğlu’nun rol aldığı ‘Yeter' isimli dizi…

 

Televizyon çevreleri yılbaşı gecesi bir dizinin ilk bölümünün yayınlanmasının riskli olduğunu ileri sürselerde atv’nin bu denemesi sayesinde bunu da görmüş olduk.

 

atv’de saat 22.20’de başlayacak 'Kim Milyoner Olmak İster’ yarışma programı ile yeni yıla girilecek…

 

STAR TV'DE 2016’YA ‘BİG BROTHER”LA GİRİLECEK, TIKLAYIN

 

Star TV Perşembe akşamı dizinin yayın günü olmasına rağmen bu gece ‘Muhteşem Yüzyıl-Kösem’ dizisini yayınlamayacak. Böyle yapılarak acaba izleyicilere Beren Saat’i özletmek mi düşünülüyor bilemeyiz. Ancak Kösem Sultan’ı yılbaşı karmaşasının dışında tutmak istedikleri kesin…

 

Star TV’de saat 20.00’de ‘Geniş Aile Yapıştır’ sinema filminin ilk gösterimi var. Ardından 'Big Brother' sürprizleri yeni yılın ilk saatlerine kadar sürecek...

 

SHOW TV’DE SİBEL CAN FIRTINASI ESECEK, TIKLAYIN

 

Show TV’de yılbaşı gecesi saat 20.00 ‘Güldür Güldür Show’un eski bölümlerinden biri yayınlanacak.

 

Saat 22.00’den itibaren ise ekranlardaki eski yılbaşı coşkusunu hatırlatan bir programla ünlü şarkıcı Sibel Can ekranda olacak. Manken, sunucu, pop şarkıcısı Yusuf Çim'in sunacağı programda Musa Eroğlu ve Hakan Altun da söyleyecekleri şarkılarla yılbaşı gecesinin bir başka rengi olacaklar.

 

Saatler 00.00’ı gösterdiğinde geriye doğru sayımı ise Sibel Can ile Yusuf Çim yapacak.

 

KANAL-D’DE YILBAŞI, BEYAZIT ÖZTÜRK’E EMANET, TIKLAYIN

 

Kanal D’nin yılbaşında ağır topu Beyazıt Öztürk ve konukları olacak. Ekranda 21 yılına giren Beyaz Show 2016’ya girerken de kanalı taşıyan program oluyor. Kanal D’de yılbaşı gecesi ana haber bülteni sonrası Arka Sokaklar Yılbaşı Özel programıyla başlayacak… Beyazıt Öztürk’ün konukları kim mi?

 

Yaptığı her şarkıyı dillere düşüren veste fabrikatörü, Türk pop'unun yaşayan en büyük efsanelerinden biri Serdar Ortaç; Tarzıyla, tavrıyla herkesi peşinden sürükleyen kadın Hande Yener.

 

'Kocan Kadar Konuş' filmi ile çok güzel bakan bir adam Murat Yıldırım; Her rölün kadını, ne oynarsa oynasın hakkını veren Ezgi Mola.

 

Delibal filmi ile yakışıklı ve sempatik oyuncu Çağatay Ulusoy... Hem güzel hem de yetenekli Leyla Lydia Tuğutlu…

 

TV8’DE ÜNLÜ İSİMLER ‘O SES TÜRKİYE’DE YARIŞACAK, TIKLAYIN

 

Bu yılbaşı gecesi “O Ses Türkiye Yılbaşı Özel” yarışması özel bir içerikle ekranda olacak. TV8’de Yılbaşı Özel yayını saat 19.30’da başlayacak ve 01.30’a kadar devam edecek. 

 

O Ses Türkiye jürileri Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz, Gökhan-Hakan Özoğuz’u bu yılbaşı akşamında büyük sürprizler bekliyor.

 

Sahnede bu kez yarışmacılar değil birbirinden ünlü isimler olacak!  Emre Kınay, Barış Falay, Ezgi Mola, Erkan Can, Hidayet Türkoğlu, Turabi, Burcu Kıratlı, Bülent Emrah Parlak, Aras Bulut İynemli, Seda Bakan, Zafer Algöz, Tümer Metin, Hande Subaşı, Gürkan Uygun, Aslı Enver, Alina Boz & Leyla Tanlar sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söyleyecekler.

 

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel’e ayrıca ‘İsyan' yorumu ile izleyiciden tam not alan Ahmet Parlak da katılıyor. Jüri üyeleri ise her zamanki gibi arkası sahneye dönük bir şekilde tanımadıkları bu sesleri değerlendirecekler. Ayrıca '3 Adam’ özel şovu ile yılbaşı gecesi herkesi kahkahalara boğacak. 

 

Magazinduayeni.com

 

İŞTE TV8'İN YILBAŞI PROGRAMI FRAGMANI, İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEONUN ÜSTÜNE TIKLAYIN

YORUM YAP
YORUMLAR