VİDEO HABER-İŞTE DÜNYAYA DEHŞET SAÇAN O KAMYONUN KALABALIĞIN ARASINA DALDIĞI AN!

MAALESEF KORKULAN OLDU, FRANSA'NIN MİLLİ GÜNÜ, EN BÜYÜK BAYRAMI 14 TEMMUZ KUTLAMALARI TÜRKİYE'DE DEĞİL AMA FRANSA'DA KANA BULANDI. NİCE'DEKİ SALDIRIDA TERÖRİSTLER BU KEZ SİLAH OLARAK BİR KAMYONU KULLANDI...

İŞTE, DEHŞET KAMYONU KALABALIĞIN ARASINA BÖYLE DALDI!

 

Fransa’nın güneyindeki Nice’de, 14 Temmuz Bastille Günü kutlamaları sürerken, Promenade Des Anglais Caddesi'nde saat 22.30 sıralarında bir kamyon kalabalığın arasına daldı.

 

Havaifişek gösterilerini izleyen kalabalığın içine 90 kilometre hızla girerek yaklaşık 2 kilometre ilerlediği iddia edilen kamyonun altında kalan ve üzerine ateş açılan onlarca kişi hayatını kaybetti.

 

KAMYONDAN MÜHİMMAT VE BOMBA ÇIKTI

 

Saldırıyı düzenleyen teröristin kullandığı kamyondan önemli miktarda silah, mühimmat ve bomba çıktı. Saldırıyla ilgili soruşturmayı Fransız terör savcıları yürütecek.

 

FRANSIZ POLİSİ: 77 ÖLÜ

 

Fransız polisi saldırıda ölü sayısının 77'ye ulaştığını duyurdu. Saldırıda ölen veya yaralanan kişilerin isimleri henüz paylaşılmadı.

 

Fransız medyasında yer alan ve Nice Başsavcılığı'na dayandırılan haberlerde ölü sayısı 60 olarak açıklanmıştı.

 

Fransa İçişleri Bakanlığı, saldırının ardından bir restoranda rehinelerin tutulduğuna dair iddiaları yalanladı.

 

VALİLİK TERÖR SALDIRISI OLDUĞUNU DOĞRULADI

 

Olayla ilgili bir televizyon kanalında açıklama yapan Nice Valisi Adolphe Colrat, çok sayıda insanın öldüğünü 100'den fazla kişinin de yaralandığını bildirdi. Olayın bir terör saldırısı olduğunu belirten Vali Colrat, Nice kenti sakinlerinin evden çıkmamalarını istedi. 

 

Fransız siyasetçi ve eski bakan Christian Estrosi de, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, "onlarca" kişinin öldüğünü belirterek, Valilik'ten yapılan uyarıyı tekrarladı ve vatandaşlardan evlerinden çıkmamalarını istedi. 

 

Görgü tanıkları, etrafta çok sayıda cansız beden olduğunu anlattı. 

 

DEHŞET KAMYONUNUN İNSANLARIN ARASINA DALDIĞI ANIN GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEONUN ÜSTÜNE TIKLAYIN

YORUM YAP
YORUMLAR