VİDEO HABER-BU VİDEO UÇAK PİSTTEN ÇIKARKEN KABİNDEKİ BİR YOLCU TARAFINDAN ÇEKİLDİ!

İSTANBUL-KATHMANDU SEFERİ SIRASINDA İNİŞ YAPARKEN PİSTTEN ÇIKAN GÖBEKLİTEPE İSİMLİ AIRBUS A330 TİPİ TÜRK HAVA YOLLARI UÇAĞINDA YAŞANANLAR BİR YOLCU TARAFINDAN CEP TELEFONUYLA VİDEOYA KAYDEDİLMİŞ...

NEPAL'İN BAŞKENTİNE İNERKEN PİSTTEN ÇIKAN UÇAĞIN İÇİNDE, O AN VİDEOYA ÇEKİLDİ! 

 

MAGAZİN DUAYENİ - Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Katmandu seferini yapan Göbeklitepe isimli A330 tipi yolcu uçağı Katmandu Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra pistten çıkmıştı.

 

THY UÇAĞI PİSTTEN ÇIKTI, TIKLAYIN

 

Tahliye sırasında bir yolcunun yaralandığı olayda, uçağın yoğun sis nedeniyle ilk denemesinde inişini gerçekleştiremediği, ikinci denemesi sırasında pistten çıktığı belirtilmişti.

 

224 yolcu 11 mürettebat taşıyan TC-JOC kuyruk tescilli Göbeklitepe isimli A330 tipi uçağın yolculardan biri olan Aydın Özkaya, yaklaşma ve tahliyeyi yaşadı. Bir yandan da video kamerası açıktı... 

 

UÇUŞ EKİBİ PİSTTEN ÇIKAN UÇAĞI BÖYLE SEYRETTİ, TIKLAYIN

 

THY'nin Kathmandu uçağındaki yolculardan biri de Aydın Özkaya'ydı. İki videoyu Youtube kanalına yükledi. İlk videoda uçağın sisli bir havada yaklaştığı ve teker koymasıyla birlikte çıkan gürültü dikkat çekici.

 

Piste teker koyan Airbus A330 tipi uçak bir anda yan taraftaki toprak araziye çıktı. Kaza sonrası uçakta büyük hasar oluşmuş, uçak günler sonra kaza yerinden çekilebilmişti.

 

İŞTE, UÇAK PİSTTEN ÇIKARKEN YOLCU KABİNİNDE YAŞANANLAR, İZLEMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ VİDEONUN ÜSTÜNE TIKLAYIN

YORUM YAP
YORUMLAR