Ünlüleri evlendiren Serdar Özen öyle bir şey yaptı ki!

Ünlülerin düğün, nişan, kına, doğumgünü partisi, baby shower organizatörü Serdar Özen, kendi adını verdiği markası ile düzenlediği düğünlerle pandemi döneminde de sektöre imza atmaya devam ediyor. Ve bakın şimdi sıra kimde?

Ünlülerin düğün ve her türlü davet organizatörünü yapan Serdar Özen, yaz sezonu için Büyükada'da doğanın içinde bir davet mekanı işletmeye başladı.

Ünlülerin organizatörü Serdar Özen, kendi adını verdiği markası ile düzenlediği düğünlerle pandemi döneminde de sektöre imzasını atmaya devam ediyor!

Demet Akalın, Seren Serengil, Fahriye Evcen, Işın Karaca, Aslı Hünel, Özge Özder, Selin Ciğerci, Yasemin Sakallıoğlu, Buse Varol ve Alişan gibi ünlü isimlerin düğün, nişan ve doğum günü organizasyonlarını düzenleyen Serdar Özen şimdi de ünlü komedyen fenomen Yasemin Sakallıoğlu'nu evlendirmeye hazırlanıyor.

Özen, dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs ile birlikte de 'yeni normal' düzenin organizasyon detaylarını ve önerilerini de anlattı... 

Düğün sektörünün inceliklerini ve geleceğini birbirinden ünlü isimlerin en özel günlerine imza atan Özen’den pandemi sürecinde, özel organizasyonların bu sürece nasıl adapte edileceğinin tüyolarını aldık. 

Özen; “Genelgeler doğrultusunda kağıt üzerinde sizlerin de bildiği önlemleri aldık, ancak asıl sınavımız 1 Temmuz itibari ile başladı. Konseptler tamamen doğaya bakarak tasarlanıyor. Sosyal mesafeye dikkat edilerek, daha sade eğlencenin dışında, sadece şık bir anı kalacak düğünler planlamaya çalışıyoruz.” diyor. 

                          BÜYÜKADA’DA AÇIK HAVA ORGANİZASYON ALANI İŞLETMESİNİ ALDI!

Salgından önce de açık hava düğünlerinin revaçta olduğunu söyleyen Özen, Covid19 ile bu durumun daha da tercih edilir olduğunu söylüyor. İstanbul’da böyle mekanların zor bulunduğunu da belirten ünlü organizatör, bu açığı kapatmak için bu dönemi değerlendirerek Büyükada’da 70 dönümlük bir açık hava organizasyon alanının işletmesini aldığını söylüyor. 

Yeni mekanında ilerleyen günlerde yine bir çok ünlü ismin de düğün ve nişan organizasyonunu yapacağını belirten Özen’nin planlanan ilk organizasyonu da geçtiğimiz aylarda nişanlanan ünlü fenomen Yasemin Sakallıoğlu olacak.

YORUM YAP
YORUMLAR