Tüylerden Kurtulmanın En Kolay ve Masrafsız Yolları!

Herkes tarafından en istenmeyen bir varlık kıl! Bacaklardan, kollara, koltukaltlarına ve bedenin diğer bölgelerine kadar her yerde çıkıyorlar.

Olumsuz diğer yanı ise teri çoğaltmaları. Özellikle temiz kokmak için kullandığınız deodorantlar ile birleşen ter, daha dayanılmaz başka bir koku üretiyor.

istenmeyen tüyler ile ilgili görsel sonucu

Modern olan ve ilişkilerinde sorun yaşamamak isteyen her insanın en büyük silahı temizlik! Bu kıllardan kurtularak temiz kokmak için, son yıllarda başvurulan en sağlıklı yol doğadan geliyor. Ayrıca cildi besleyici mineraller ihtiva ettiği için, deriyi daha sağlıklı hale getiren bitkisel tüy dökücü doğal kremlerin yan etkisi yok.

İçinde bilinmeyen kimyasallar bulunan uygulamaları kullanmak daha sonra bir çok soruna yol açıyor. Doğal Ürün Uzmanı Volkan Kurt bitkilerin tüyleri azaltmadaki gücünden söz ediyor

Hem kadınların hem erkeklerin en büyük sorunu belli bölgelerdeki tüyler. Özellikle terden dolayı o bölgeye uyguladığınız deodorantlar ve ter önleyicileri kullanabilmek için koltukaltı tüylerini almak gerekiyor.

Ä°lgili resim

Aksi halde ter ile deodaronat kokusu birleşiyor ve daha kötü bir koku meydana geliyor. Bakterilerin serbest dolaşması ve üremesi için uygun olan bu kıllı ve terli bölgelerin sorunu bir çok insan için büyük dert.

Tüylü kollar çok kötü görüntü veriyor


İnsanlık eski çağlardan beri estetik veya hijyenik nedenlerden dolayı vücut tüylerinin yok edilmesiyle ilgileniyor. Modern görüşlü olan ve insan ilişkilerinde sorun yaşamamak isteyen her insan için bu çok önemli. Çünkü doğru ve olumlu bir iletişimde gelişim sağlamak için temizlik en büyük silahlardan biridir. Kadınlar için çok büyük problem olan tüyler, bazen görünür yerlerde çıkınca imajı çok etkiliyor.

Örneğin uzun ve siyah kol kılları, bir kadının sahip olduğu en kötü şey. Hem alt hem üst bacaklarda da çıkanları var ki, bu durumda yazın denize gitmek imkansız hale geliyor.

Kadın ve erkekler bu kılları yok etmek ve azaltmak için çok yöntem deniyor. Ağda, tıraş, koparma gibi yollar, yıllar boyunca süren yöntemler arasında. Günümüzde halen kullanılan cımbız gibi aletlerle işi çözmek ise çok uzun sürüyor.

Ağrı da bu sürece dahil. Koltuk altı epilasyon için başka yöntemler de var: Örneğin lazerle alınabiliyorlar. Ama bu ücreti herkes karşılayamıyor. Lazer, her her tip için de uygun değil. Örneğin bildiğim kadarıyla sarışın veya kızıl saçlı olanlarda lazer sonuçları hayal kırıklığı yaratıyor. Çünkü bu tiplerin derileri çok hassas oluyor.

Doğa, tüy sorununa nasıl çare oluyor?

Bitkisel uygulamaların ilerlemesi ile bu işlemin daha ucuz ve sağlıklı yolu geldi. Ağrılara tahammül edemeyen ve sorunu kesin çözmeye kararlı olanlara iyi bir çare: Bitkisel yollar genellikle kalıcı bir azalma yaratıyor ve zamanla tüylerin tümüyle kaldırılmasını sağlıyor. Son yıllarda onlardan kurtulmanın tercih edilen yollarından biri olan bitkisel özellikteki kremler vücudun en hassas bölgelerinde bile kullanılabiliyor.

Zaman açısından da böyle yollara başvurmak en iyisi. Bir kaç dakika içinde banyoya girip uygulanabiliyor. Düzenli kullanım ile tüyleri azaltıyor, gittikçe büyüme oranını ve hacmini yavaşlatıyor. Böylece başka yollara servet ödemenize gerek kalmıyor.

YORUM YAP
YORUMLAR