TÜRK ERKEKLERİ EN ÇOK BEREN SAAT’İN GÜLÜŞÜNDEN ETKİLENİYOR!

AĞIZ BAKIM MARKASI SİGNAL, 3 EKİM “DÜNYA GÜLÜMSEME GÜNÜ” DOLAYISIYLA YAPTIĞI GÜLÜMSEME ARAŞTIRMASI İLE TÜRKİYE’NİN GÜLÜMSEME HARİTASI’NI ÇIKARDI. DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN...

Ağız bakım markası Signal, 3 Ekim “Dünya Gülümseme Günü” dolayısıyla yaptığı Gülümseme Araştırması ile Türkiye’nin Gülümseme Haritası’nı çıkardı.

 

Araştırmaya katılanların yüzde 61’i en çok televizyon programlarına güldüğünü söylüyor. Hababam Sınıfı yüzde 67 ile hala en çok güldürenler arasında. Kemal Sunal ise yüzde 49 ile hala en çok güldüğümüz komedyen, onu Cem Yılmaz ve Tolga Çevik takip ediyor.

 

Kadınların favorisi Kıvanç Tatlıtuğ’un gülüşü

 

Türk erkekleri güzelliği ve masum gülümsemesiyle Beren Saat ve kahkahası ile herkesi gülümseten Saba Tümer’in gülüşünden etkileniyor. Kadınlar ise oynadığı sert mizaçlı rollere rağmen tatlı sert gülümsemesiyle Kenan İmirzalıoğlu ve Behlül karakteri ile fenomen olan Kıvanç Tatlıtuğ’un gülümsemesini beğeniyor. Bembeyaz dişleri ve sıcacık gülümsemesi ile beğenilen diğer oyuncular ise genç kızların sevgilisi Kerem Bürsin ve Çağatay Ulusoy.

 

¦ Gülümsemesi en çok beğenilen yabancılar ise; dünyaca ünlü manken Adriana Lima, bembeyaz dişleri ve muhteşem gülümsemesi hafızalara yer etmiş olan Julia Roberts, karizmatik oyuncu Brad Pitt, Mavi Ay dizisi ile tanıyıp sevdiğimiz Bruce Willis, her yaştan bir çok kadın hayranı olan George Clooney. Hepsinin ortak yanı sağlıklı beyaz dişleri ile kocaman gülümsemeleri.

 

Son 30 yıldır Türkiye’yi onlar güldürüyor

 

1980’li yıllardan günümüze TV tarihine baktığımızda bizi güldüren ve gülümseten programlar arasında nesilden nesile halen gülmeye devam ettiğimiz Hababam Sınıfı dikkat çekiyor.

 

? 80’lerde; Kemal Sunal, Hababam Sınıfı, Zeki & Metin, Adile Naşit, Nejat Uygur, Devekuşu Kabare, Cenk Koray

 

? 90’larda; Bir Demet Tiyatro ile Mükremin Abi, Barış Manço ile Adam Olacak Çocuk, Olacak O Kadar ile Levent Kırca

 

? 2000’lerde; Cem Yılmaz, Ata Demirer, Beyaz Show, Avrupa Yakası, GORA, Çocuklar Duymasın

 

? Günümüzde; Cem Yılmaz, Yalan Dünya, Recep İvedik, Güldür Güldür, Arkadaşım Hoşgeldin, Hababam Sınıfı

 

Her 3 kişiden biri gülüşüne güvenmiyor

 

Estima araştırma şirketi tarafından ülke genelinde 12 şehirde, yaşları 18 ile 65 yaş arasında değişen, farklı sosyo ekonomik gruplardaki kişiler arasında yapılan araştırmaya göre; Her 3 kişiden birinin günde 1 kez dahi dişlerini fırçalamadığı ülkemizde, gülüşüne güvenmeyenlerin yüzde 63’ü dişlerini beğenmemesi sebebiyle gülümsemenin kendilerine yakışmadığını düşünüyor.

? Türk kadınlarının yüzde 70’i erkeklere oranla kendi gülüşlerini daha çok beğeniyor.

 ? Türk kadınlarında ilk karşılaşmada kalıcı bir etki bırakmak içten gülümsemekten geçiyor.

? En çok eşinin yada sevgilisinin gülüşünü çekici bulanların oranı ise yüzde 73.

YORUM YAP
YORUMLAR