TURABİ İLE HİLMİCEM!

MAGAZİN DUAYENİ, POPÜLER KÜLTÜR YAZARI VE TELEVİZYON ELEŞTİRMENİ BİLAL ÖZCAN BUGÜN GAZETESİNDEKİ KÖŞE YAZISINDA İKİ FARKLI VE İLGİNÇ KONUYA DEĞİNDİ... OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

MAGAZİN DUAYENİ BİLAL ÖZCAN'IN, BUGÜN GAZETESİNDE YAYINLANAN KÖŞE YAZISI...

 

Turabi ve Hilmicem ikilisi!

 

Bugün köşemde iki ayrı konuyla ilgili üç kısa değerlendirmede bulunacağım…

 

ÇOK ŞAŞIRDIM!

 

Antalya’dan okurum Rıza Öztürk şöyle soruyor:

 

- “Ünlülerin yaptığı bazı işleri övüyorsunuz. Acaba yaptıkları yardımlar reklam için mi yoksa gerçek mi?”

- “Değerli okurum fikrinize katılmam mümkün değil. Sonuçta onların da sizin gibi, benim gibi vicdanları var. Böyle hassas konularda reklamı düşüneceklerini zannetmem. Kısa süre önce bu köşede, Tarkan’ın, Kıvanç Tatlıtuğ’un, Kenan İmirzalioğlu’nun yaptıkları hayırlı işlerini yazdım. Bu saydığım isimlerin reklama ihtiyaçları mı var? Bazı ünlüler, egoları sebebiyle zaman zaman size antipatik gelebilir. Ancak bu durum onların kötü niyetli olduklarını göstermez.”

 

ÇOK TAKDİR ETTİM!

 

Rıza bey gibi bazı okurlar şüpheyle yaklaşsa da ünlülerin yaptığı, topluma iyi örnek olabilecek davranışları duyurmayı sürdüreceğim. Demet Akalın’ın bu konudaki son girişimini alkışlıyorum. 13 yaşındaki kanser hastası Mine Tur Tatar, Demet’in hayranı. Kendisini ziyaret eden şarkıcı Onur Akay’a bundan söz ediyor. Akay’ın Twitter’dan yaptığı çağrıyı gören Demet Akalın, kız çocuğunu hastanede ziyaret ediyor, sevindiriyor. Ve ondan “İyileşeceğim Demet abla” diye söz alıyor. Hem Demet Akalın’ı hem de sosyal medyada sürekli toplum yararına girişimlerde bulunan Türk Sanat Müziği yorumcusu Onur Akay’ı kutluyorum.

 

ÇOK HAK VERDİM!

 

TV8’deki ‘Survivor All Star’ yarışmasındaki ‘Turabi’ ile ‘Hilmicem’in ilişkisi hakkında sosyal medyada yorum yağıyor. Bir Hilmicem hayranı soruyor: “Sizce Hilmicem, Turabi’nin yanında durmakla doğru mu yapıyor?” Bu soruya çok sayıda yanıt gelmiş; “Doğru yapmıyor” cevabı “Doğru yapıyor” yanıtından daha çok. Cevaplardan biri şöyle: “Bence hayır; 2013 ile şimdiki halini karşılaştırırsak beana gore Turabi'nin kölesi gibi bir şey oldu!” Bir taraftarı ise Hilmicem’e şöyle sesleniyor: “Hilmicem uyan arkadaşım, tilki Turabi seni kullanıyor, uyanmazsan buruşturup atılacaksın.” 

 

Bilal Özcan - Bugün Gazetesi

YORUM YAP
YORUMLAR