Furkan Kızılay Survivor'a veda etti

Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu. Oyuncu ve sunucu Furkan Kızılay veda konuşmasında, son iki haftadır mental olarak yorgun olduğunu söyledi.

Survivor All Star'da eleme yarışı gerçekleşti. Adaya veda eden isim ise oyuncu ve şarkıcı Furkan Kızılay oldu. Adaya veda eden Furkan Kızılay, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"4,5 aydır mücadele ediyoruz. Son iki haftadır mental olarak gerçekten yorgundum. Erkek evlatlar annelerine düşkün olur ya, benim de annem buraya gelmeden önce biraz rahatsızdı.

Annemi çok merak eder, özler oldum. Kız arkadaşımı özlüyorum, açım, her şey üst üste vurdu. Performansımda da zaten bir düşüş olmuştu ama bu sene burada olmaktan çok mutluyum. İzlerken çok merak ettiğim yarışmak istediğim Turabi'yle yarıştım. Hızını çok merak ettiğim bir Hilmi Cem vardı karşıda, eski şampiyon, onunla yarıştım. Kendimi denedim. Çok sevdiğim arkadaşlarım oldu. Buraya gelince insan ne söyleyeceğini bilmiyor.

Babam, dayım, kız arkadaşım belki bana daha iyi neden mücadele etmedin diye kızacaklar ama emin olsunlar gerçekten terimin son damlasına kadar mücadele ettim. Burası çok yorucu. Hakkım geçtiyse birine benden taraf olarak helal olsun. Benlik buraya kadardı."

YORUM YAP
YORUMLAR